-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Kriminaliniuose tyrimuose“ – trimečio, apsinuodijusio narkotikais, byla

„Kriminaliniai tyrimai“ šį trečiadienį imasi spręsti dar vieną netikėtą bylą – trimetis apsinuodija narkotinėmis medžiagomis, o jo dėdė suimamas. Istorija apie trimetį berniuką, apsinuodijusį narkotinėmis medžiagomis, iškart po įvykio paplito Šiaulių dienraščiuose, tačiau antraštės kaltino mažamečio šeimą.
Vaikas
Vaikas / TV3 nuotr.
Temos: 1 Narkotikai

„Ši visa istorija šiurpą kelianti ir neįtikėtina, tačiau pradėję ją narplioti sužinojome daug faktų, kurie anaiptol neatitinka spaudos paleistos žinios. Berniuko močiutė yra tvarkinga Šiaulių universitete dirbanti moteris. Tiesa, anūko globa jai atiteko tuomet, kai jos vyriausioji dukra tapo itin priklausoma nuo narkotikų, o vėliau nuo jų ir mirė. Moteris tik atsidūsta, kad negalėjo išgelbėti dukros nuo narkotikų liūno, tačiau atsitikus nelaimei nedvejodama mažąjį anūką pasiėmė į savo globą“, – „Kriminalinių tyrimų“ trečiadienį narpliojamą istoriją pasakoja laidos koordinatorė Rima Kaščiukaitė.

Nelemta nelaimė nutiko tuomet, kai močiutė paprašė savo brolio truputį prižiūrėti globojamą anūką. Ji sirguliavo ir nenorėjo, kad berniukas apsikrėstų. Tą pačią dieną į savo priežiūrą pasiėmęs berniuką vyras sulaukė merginos – ji jo giminaičiui atnešė siuntinį ir prašė nunešti į Šiaulių tardymo izoliatorių. Močiutės brolis kartu su trimečiu berniuku nešė tvarkingai supakuotą, pilną maisto produktų prikrautą siuntinį. Vaikas, pamatęs mandarinus, paprašė vieno paragauti. Nieko blogo nenujautęs dėdė mažamečiui leido pasivaišinti. Tik vėliau, kuomet tame pačiame Šiaulių tardymo izoliatoriuje buvo sulaikytas, vyras suprato, kad siuntinys ne tik pakišo jam koją, bet ir sukėlė pavojų vaiko gyvybei.

„Šį trečiadienį laidoje ne tik papasakosime šią istoriją, ją nagrinėsime, bet ir aiškinsimės kaip išvengti panašių situacijų, kaip apsisaugoti“, – sako „Kriminalinių tyrimų“ kūribinės grupės atstovai.

Interaktyvi TV3 laida taip pat tęs „daktarų“ bylą ir pristatys naujausius faktus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius