-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kriminaliuose tyrimuose“ – interviu su „Čiapinių“ vadeiva, vilkinčiu neperšaunamą liemenę, jo paties namuose

Šio trečiadienio TV3 „Kriminaliniai tyrimai“ ypatingi – kas yra baimė, primins ne tik laidos herojai, bet ir filmavimo grupė.
„Kriminaliniai tyrimai“
„Kriminaliniai tyrimai“ / TV3 nuotr.
Temos: 1 Nusikaltimas

Į TV3 laidos kūrėjus kreipėsi panevėžietė, besiskundžianti internetine pažintimi, kuri dabar kelia jai grėsmę. Kai paaiškėjo, kad jos naujasis pažįstamas yra Rolandas Čiapas – nusikalstamos grupės „Čiapiniai“ vadeiva, mergina nusprendė nutraukti su juo visus ryšius. Tai vyriškiui nepatiko.

Yra žinoma, kad Rolando vadovaujami „Čiapiniai“ prieš 10 metų siautė Panevėžyje ir visoje šiaurės Lietuvoje. Prieš ketverius metus puikiai teisėsaugai pažįstamos nusikalstamos grupuotės nariai buvo nuteisti už turto prievartavimą, plėšimus ir vagystes. Tą kartą buvo teisiami 28 gaujos nariai. Pats Rolandas yra teistas net 5 kartus. Biržų, Pasvalio, Radviliškio ar Joniškio gyventojai iki šiol atsimena „Čiapinių“ nusikaltimus – jiems neįtikusius, duoklės nesusimokėjusius žmones šie ne tik žiauriai mušdavo, kankindavo, bet ir jų namų durys būdavo išterliojamos išmatomis.

Kai į „Kriminalinius tyrimus“ kreipusi mergina nusprendė Rolandą palikti, buvo subadytos jos automobilio padangos, į moters nuomojamą butą buvo paleisti 3 degūs Molotovo kokteliai. Tuo metu namuose buvusi nuomininkų paauglė duktė laimingo atsitiktinumo dėka sugebėjo gaisrą užgesinti. Vėliau pasipylė grasinimai nužudyti pasiskundusios moters kalintį vyrą. Ji kreipėsi į policiją, tačiau jų pagalba nenuramino, praneša TV3.

Mergina laidoje pasakos, kad R. Čiapas jai yra prasitaręs, kaip kariauja su tulpiniais, kaip jo vos nenušovė.

„Tu nežinai, ką reiškia kariauti, tu neįsivaizduoji, kiek vaikų be tėvų“, – Rolando kalbas atpasakos mergina.

„Kriminalinių tyrimų“ filmavimo grupei susiruošus į interviu su pačiu R. Čiapu mergina klaus – negi žurnalistai nebijo ir nepasiims apsaugos.

„Iš pradžių galvojome apsaugos neprašyti, bet priartėjus prie Čiapo namų, pasidarė iš tikrųjų neramu. Paskambinau policijai. Jie nelabai norėjo mums siųsti apsaugą. Kaip sakė pats R. Čiapas, jo teritorijoje tuo metu buvo net 8 automobiliai su jam pavaldžiais žmonėmis“, – pasakoja „Kriminalinių tyrimų“ žurnalistė Jurgė Pridotkaitė.

„Čiapinių“ vadeiva į interviu ateis vilkėdamas neperšaunamą liemenę, paklausus, kam ji, Rolandas atsakys: „Niekada negali žinoti, kada nušaus. Pirmiau jus, o po to mane“.

Kuo pasibaigs įtemptas interviu su „Čiapinių“ grupuotės vadeiva ir jo meilės peripetijos – jau šį trečiadienį laidoje „Kriminaliniai tyrimai“ 19.10 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius