Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kriptovaliutininkas Paulius Aršauskas su žmona Diana nesusitaikė: skyrybų dokumentai jau teisme

Tik praėjusiais metais iškėlę įspūdingas vestuves kriptovaliutų verslininkas Paulius Aršauskas (28) ir Diana Taraškevičiūtė-Aršauskienė bendro šeimyninio gyvenimo galiausiai nutarė nebetęsti. Dar vasarą viešumon iškilo faktas, kad Paulius buvo neištikimas žmonai, tiesa, vėliau jis deklaravo meilę šeimai, o ypač dukrai. Tačiau sudužę santykiai nebesusilipdė. 15min žiniomis, poros skyrybų dokumentai pasiekė teismą.
Dianos Taraškevičiūtės ir Pauliaus Aršausko vestuvių akimirka
Dianos Taraškevičiūtės ir Pauliaus Aršausko vestuvių akimirka / Luko Balandžio / 15min nuotr.

2017-ųjų liepos 7-ąją, septynetais paženklintą datą, sostinėje buvo surengtos neeilinės vestuvės. Rožėmis, bijūnais ir hortenzijomis išpuošta Vilniaus arkikatedra, didžiulis raudonas kilimas, princesiškai atrodanti nuotaka ir smokingu pasipuošęs jaunikis...

Prieš pusę metų Pauliaus ir Dianos šeimą aplankė dar ir didžiulis džiaugsmas – porai gimė dukrelė.

Tačiau neilgai trukus, P.Aršausko ir D.Taraškevičiūtės-Aršauskienės pasaka baigėsi. Po vasarą iškilusio skandalo sutuoktiniai kreipėsi į teismą, prašydami jųdviejų santuoką nutraukti bendru sutikimu.

15min trečiadienį susisiekus su Diana Aršauskiene, ši tikino, kad itin laukia, kada pagaliau galės savo gyvenime versti naują puslapį.

„Iš tikrųjų dabar gyvenu laimingą savo gyvenimą ir džiaugiuosi, kad viskas taip išėjo gana anksti“, – kalbėjo Diana.

Pasak moters, žengdama link altoriaus ji tikrai nesitikėjo, kad santuoka truks taip trumpai. Tačiau kitos išeities ji neturėjo.

„Po tokių jo poelgių nežinau, kokia moteris galėtų būti su tokiu vyru“, – 15min sakė Diana Taraškevičiūtė-Aršauskienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: 7-tukais paženklintos vestuvės: Katedra, raudonas kilimas ir „Rolls-Royce“ atvykusi nuotaka

Įsipainiojo ir nauji santykiai

Kone muilo operą primenanti istorija viešumon iškilo šių metų liepos 7-ąją, pirmųjų Pauliaus ir Dianos vestuvių metinių dieną. Socialinėje erdvėje buvo paviešinta nuotrauka, kurioje jis bučiuoja ne savo žmoną, o naująją merginą – medicinos studentę Egle Malinauskaitę.

Po viena iš paviešintų nuotraukų, kur P.Aršauskas buvo užfiksuotas su Egle, jis rašė: „Per savo 27 gyvenimo metus nuveikiau ir pamačiau tiek, kiek kiti gali tik pasvajoti. Niekam neprivalau aiškintis dėl savo sprendimų, bet jie šiaip sau neatsitinka. Kas myli ir vertina, tiek ir turi. Kitus teisti labai lengva“.

Socialinių tinklų nuotr./Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė
Socialinių tinklų nuotr./Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė

Verslininkas prisipažino, kad jo ir žmonos Dianos santykius ištiko krizė, nuo vasaros pradžios jie nebegyvena kartu.

Paulius tikino, kad tai Diana jį paliko, o ši kalbėjo atvirkščiai – teigė, kad „jam svarbesni visai kiti dalykai“, nors ji ir bandė lipdyti santuoką.

Ne ką mažiau dėmesio, apkalbų ir įžeidinėjimų šioje istorijoje sulaukė ir verslininko naujoji širdies draugė Eglė Malinauskaitė, šiuo metu studijuojanti universitete.

Vieni merginą skubėjo teisti, sakydami, kad tai ji išskyrė šeimą. Tačiau pati E.Malinauskaitė sako į tokius piktus komentarus nekreipianti dėmesio – ji Pauliaus šeimos tikrai neardė, su juo draugauti ėmė tik tuomet, kai jis pasirašė skyrybų dokumentus.

„Tuo metu, kai Paulius atsirado mano gyvenime, jo šeimoje jau kuris laikas vyravo krizė. O mūsų artimesnis bendravimas prasidėjo tik jam pasirašius skyrybų dokumentus“, – sakė Eglė.

Asmeninio albumo nuotr./Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė

Visgi ir ši draugystė tęsėsi neilgai – liepos pabaigoje jiedu išsiskyrė. Paulius net apkaltino Eglę, kad ši prieš jį naudojo smurtą, o mergina tikino, kad verslininkas žaidžia dvigubą žaidimą su ja ir žmona.

Po šios žinios P.Aršauskas ėmė dalintis žmonos Dianos ir dukros nuotraukomis, tikino, kad padarys viską, jog susigrąžintų šeimą.

Tačiau jo ryžtas greitai baigėsi – socialiniuose tinkluose vėl matyti, kad Paulius ir Eglė vėl kartu, tik kol kas nėra pasiruošę pripažinti šio fakto.

Žiūrėkite galeriją:

TAIP PAT SKAITYKITE: P.Aršausko „sudraskymu“ apkaltinta buvusi draugė E.Malinauskaitė: „Tai šmeižtas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius