Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Brazauskienė: „Jaunikiai vis važiuoja į Vilnių man pirštis“

Ar ateinančiais metais Kristinai Brazauskienei pavyks patekti į Seimą? O gal garsi moteris dar kartą ištekės?
Linksmai nusiteikusi Kristina Brazauskienė.
Kristina Brazauskienė / Ginos Kubiliūtės/15min.lt nuotr.

„Yra kandidatų į mano širdį. Pati juokauju, kad jaunikiai vis važiuoja į Vilnių man pirštis“, – atvirai kalbėjo Kristina Brazauskienė.

Skaičiuojame paskutines metų dienas ir darosi smalsu, kas mūsų laukia 2012-aisiais. Įdomu, ir kaip klosis nuolat ekranuose ir spaudos puslapiuose šmėžuojančių žmonių likimai.

Garsenybių ateitį nuspėti mėgino pokalbių laidos „Negaliu tylėti“ studijoje susirinkę garsūs šalies būrėjai, ekstrasensai, tarologai, numerologai – Leopoldas Malinauskas, Gaudentas Naujokas, Vanda Darjina ir Galina Šmidt.

„Ineta, nejaugi nei vieno blogo dalyko nenorėtumėte palikti senuose metuose?“ – aktorės Inetos Stasiulytės paklausė laidos vedėja Asta Dudurytė.

„Kad jau palikau“, – nusikvatojo šiemet naują meilės ryšį su šokėju Deividu Meškausku užmezgusi aktorė.  Ar ateinančiais metais ši pora sukurs šeimą?

„Jums abiems bus pats geriausias laikas meilei, o ar sulauksime vedybų – nuspręsite tik jūs patys“, – apie poros ateitį kalbėjo numerologė Galina Šmidt.

Kokį likimą skaičiai ir burtai pranašavo daug negandų šiemet patyrusiai aktorei Eglei Jackaitei? Ar pavyks Nerijui Juškai po sunkios operacijos vėl grįžti į sceną?  O gal ryškiausia šalies moteris – Raisa Šarkienė kitais metais emigruos?

Asmeninės ir politinės ateinančių metų prognozės – nuotaikingoje šventinėje pokalbių laidoje „Negaliu tylėti“ trečiadienį, 18 val. 55 min. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius