Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Brazauskienė apie galimas vestuves: „Viešpaties keliai nežinomi“

Kristina Brazauskienė pradeda naują gyvenimą. Šiemet ji pasižadėjo tęsti savo pradėtus darbus lietuvių tautos labui ir pagaliau įžengti į didžiąją politiką. Tiesa, tai dar ne viskas, nes Lietuvos svajonių nuotaka tituluojama garsi moteris suteikė vilties visiems šalies jaunikiams, teigiama TV3 pranešime spaudai.
Linksmai nusiteikusi Kristina Brazauskienė.
Kristina Brazauskienė / Ginos Kubiliūtės/15min.lt nuotr.

„Viešpaties keliai nežinomi!“ – laidai „Nuodėmių dešimtukas“ apie naują santuoką ir iškilmingas vestuves 2012-aisiais prisipažins Kristina.

Nors visai neseniai „Nuodėmių dešimtukui“ velionio Algirdo Mykolo Brazausko našlė dievagojosi, kad joks kitas vyras jos prie altoriaus nenusives, šįsyk garsi Lietuvos ponia tokia kategoriška nebuvo.

„Nuodėmių dešimtuke“ – didieji Lietuvos garsenybių gyvenimo pokyčiai naujais, drakono, metais! Ar prisižadės verslininkė ir „Šok su manimi“ dalyvė Danguolė Stachura nuo naujų metų mesti gerti ir rūkyti? Ar žada kandusis baleto choreografas Jurijus Smoriginas atsikratyti nereikalingų kilogramų ir grąžinti skolas? Ar susitaikys Naujųjų metų proga K.Brazauskienė su savo priešais?

„Geriu kaip kiekvienas lietuvis – kartais daug, kartais mažai, o kartais iš po stalo. Pasižadu – nuo Naujųjų metų iš po stalo nebegersiu!“ – dievagojosi baleto meistras J.Smoriginas.

Tačiau dėl skolų grąžinimo Jurijus liko kategoriškas: „Aš negrąžinsiu niekam skolų! Kaip tik jūs, žmonės, atiduokit man tai, kas yra mano!“

Cigaretes ir degtinę labiau nei vyną mėgstanti D.Stachura prieš „Nuodėmių dešimtuko“ kameros objektyvą davė žodį: „Mesiu rūkyti ir degtinės mažiau gersiu. Sumažinsiu net ir tą nedidelį kiekį, kurį geriu“,  –  šypsojosi verslininkė.

Lietuvos žvaigždžių ir garsenybių naujiems metams pažadų dešimtukas – jau šiandien, antradienį, sausio 3-ią dieną, laidoje „Nuodėmių dešimtukas“ 20.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius