-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Brazauskienė: žurnalistai manimi pasinaudojo

Šio ketvirtadienio LNK diskusijų laidoje „Valanda su Rūta“ Kristina Brazauskienė atvirai prisipažins, jog gailisi, kad praleido progą patylėti.
Kristina Brazauskienė
Kristina Brazauskienė / BFL/Ričardo Grigo nuotr.

„Žurnalistai manimi pasinaudojo. Stengiausi būti nuoširdi ir jei atvirumo akimirką išsprūdo ne tai, ką iš tiesų norėjau pasakyti, žurnalistai galėjo į visą tai pažiūrėti žmogiškai, ir tuos dalykus praleisti pro ausis“, – sakė moteris.

„Ar viską Lietuva turi žinoti apie pirmuosius šalies asmenis? Ar etiška lįsti į prezidento lovą, jei jis jau miręs?“, – tokia tema diskutuos laidos dalyviai.

„Žurnalistai dirba savo darbą, o pirmiesiems šalies asmenims, politikams savo žodžius visada reikia pasverti“, – tokia europarlamentaro Viktoro Uspaskicho nuomonė.

„Žurnalistų nepakeisi, reikia keistis pačiam“, – įsitikinusi nušalinto prezidento Rolando Pakso žmona.

Tačiau laidoje šiuo klausimu susikirs pačių žurnalistų nuomonės. Žurnalistas ir laidos „Abipus sienos“ prodiuseris Virginijus Gaivenis įsitikinęs, kad nėra dalykų kuriuos reikėtų nuslėpti nuo televizijos žiūrovų ir visos Lietuvos, nes buvęs prezidentas – Lietuvos istorijos dalis.

Tuo tarpu žurnalistė Laima Lavastė laikysis kitokios nuomonės : „Kristina Brazauskienė – kaip ir kiekviena moteris – gyvas ir jaučiantis žmogus. Ar etiška žurnalistams nė pusmečiui nepraėjus po prezidento mirties, kamantinėti jo našlę ir ieškoti purvo, kuris su pasimėgavimu vėliau būtų demonstruojamas visuomenei? Prezidento žmoną mes įspraudėme į kampą. Ką jai beliko daryti? Tik gintis!“

„Mylėjo Kristina Brazauskienė buvusį šalies prezidentą ar tekėjo už jo tik dėl pinigų?“, – šis klausimas jau kurį laiką gvildenamas spaudos puslapiuose bei televizijos laidose. Tokį klausimą Algirdo Brazausko našlei užduos ir laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

„Mylėjau ir tebemyliu“, – ištars laidoje ponia Kristina ir apsipylusi ašaromis išbėgs iš studijos.

„Valanda su Rūta“ – ketvirtadienį 19.40 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius