-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kristina Ivanova 31-ąjį gimtadienį mini kupina meilės: „Nebenoriu būti tik teta, noriu būti mama“

Gimtadienis ypatingas tuo, kad skatina prisiminti, kas nuveikta per metus. Grupės „Kristal“ lyderei, grožio salono savininkei Kristinai Ivanovai ilgai kapstytis priminimų skrynioje nereikėjo – praėję metai buvo vieni geriausių, padovanoję jai pasitikėjimą, ramybę ir mylimąjį Andrių. Minėdama 31-ąjį gimtadienį Kristina džiaugiasi, kad juos siejusi draugystė galiausiai išaugo į meilę.
Kristina Ivanova su draugu Andriumi
Kristina Ivanova su draugu Andriumi / 15min ir Mindaugo Butkaus, Armino Cicėno nuotr.

Gimtadieniai Kristinai Ivanovai asocijuojasi su gražiomis emocijomis. Žinoma, buvo metų, kai nesinorėjo didelių sambūrių, buvo ir itin sėkmingų, kuriuos norėjosi vainikuoti trankia švente. O kadangi šie metai buvo ypatingi, atnešę išsvajotą ramybę ir laimę, Kristina Ivanova savo 31-ąjį gimtadienį minės tik su savo mylimu žmogumi.

„Šįkart noriu savo gimtadienį paminėti jaukiai su savo antra puse“, – 15min prisipažino Kristina.

Tiesa, paskanauti torto žada ir su grožio salono „Kristina“ kolegėmis, grupių „Yva“ ir „Kristal“ narėmis. O prieš kelias dienas Kristina gimtadienį jau spėjo paminėjo su pajūryje gyvenančiais seneliais. Gimtadienis be artimiausių juk neįsivaizduojamas.

„Kai man suėjo 30-imt, supratau, kad tik dabar prasidėjo gyvenimas. Taip ir yra. Atverčiau visai kitą gyvenimo lapą – trisdešimtmetis atnešė brandą, suvokiau, kad jokie darbai, pasiekimai, karjera ar iššūkiai neatstos pilnatvės, kurią suteikia šeima“, – sako Kristina.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Kristina Ivanova su draugu Andriumi
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Kristina Ivanova su draugu Andriumi

Pilnatvės į Kristinos Ivanovos gyvenimą atnešė ir jos širdies draugas Andrius. Vis dėlto, gyvenimui išmokius saugoti laimę po devyniais užraktais, Kristina apie jausmus kalba kukliai. Tik priduria – artimo žmogaus labai laukė.

„Visi gyvenime ieškome antros pusės, tikimės, kad ji atsiras. Mano atveju viskas įvyko netikėtai, o mūsų pažinties istorija ganėtinai netikėtai rutuliojosi. Kiekvienam reikia tinkamos antros pusės, kuri jį papildytų, su kuria jaustumeisi saugiai ir komfortiškai“, – sako Kristina.

Kristina užsimena, kad draugystė su Andriumi užgimė labai netikėtai. Anot Kristinos, „ši meilė visą laiką buvo šalia daug metų“.

Vis dėlto pradėję artimiau bendrauti suvokė, kokie abu yra panašūs, juos vienija toks pats požiūris į gyvenimą, vertybės, siekiai: „Iš aplinkinių gauname daug replikų, kad esame panašūs charakteriu, net ir išvaizda“.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Kristina Ivanova
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Kristina Ivanova

Po audrų – ramybė

Artėjant trisdešimtmečiui Kristinos Ivanovos gyvenimas priminė audringą jūrą. Buvo gausu chaoso ir asmeniniame gyvenime, tačiau dabar bangos nurimo.

„Ramybė. Puikus žodis, apibūdinantis, kaip dabar gyvenu. Galiu drąsiai pasakyti, kad pagaliau žinau, ko aš noriu ir tuo vadovaujuosi. Džiaugiuosi, kad pagaliau darau tai, ką noriu“, – sako ji.

Švęsdama 31-ą gimtadienį Kristina Ivanova sako jaučianti pilnatvę. Apsidairius aplinkui - visi sveiki, laimingi, o ir pati jaučiasi mylinti ir mylima.

„Netgi nežinau, ko sau palinkėti. Atrodo reikia vienintelio – sveikatos, kad gyvenimu, kuriuo džiaugiuosi dabar, galėčiau džiaugtis ir toliau. Taip pat palinkėčiau sau naujų iššūkių. Nuo to gyvenimas tampa tik gražesnis, spalvotesnis“, – šypsosi moteris.

Mindaugo Butkaus nuotr./Kristina Ivanova
Mindaugo Butkaus nuotr./Kristina Ivanova
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Seserys Natalija Bunkė ir Kristina Ivanova
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Seserys Natalija Bunkė ir Kristina Ivanova

Prie palinkėjimų sau Kristina Ivanova šypsodamasi įsirašė šeimą bei vaikus.

„Vienareikšmiškai. Linkiu sau šeimos, santuokos, vaikų. Jau esu pasiruošusi būti tiek mama, tiek ir žmona. Draugai turi labai daug vaikučių, jie mane myli, aš juos myliu. Būti tik teta jau pabodo (juokiasi). Noriu šeimos. Nes, kaip jau sakiau ne vieną kartą, planuoju tekėti tik vieną kartą.“

Kristina sako, kad dar niekada nesijautė tokia pasitikinti, savarankiška, atradusi save. Ir tik dabar užgimęs supratimas, kad už save esi šimtu procentų atsakingas, suvokimas, kad jau gali kažkam duoti, leidžia drąsiai svajoti apie santuoką, šeimą.

„Juk kai pats savęs dar nesusirenki, negali savimi pasirūpinti, apie kokią šeimą mes galime kalbėti. Norėjau, kad viskas būtų laiku. Niekada neskubėjau, viską dariau intuityviai. Ir turiu beprotiškai gerą intuicija, kad šie metai bus puikūs“, – sako ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kristina Ivanova švenčia 30-metį: „Esu laisva, nepriklausoma ir gyvenimą pradedu nuo nulio“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius