Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Ivanova gerbėjoms pristatys savo vardo kosmetikos liniją

Perėmusi grupės „Yva“ lyderės vairą iš sesers Natalijos Bunkės ir laimėjusi „Mis Gracija“ titulą konkurse „Mis Lietuva“, Kristina Ivanova toliau plečia veiklos sritis – dabar jos planuose vardinė ekologiška kosmetikos linija.
Kristina Ivanova
Kristina Ivanova / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Teko nemažai paskaityti apie įvairius vardinius kvepalus ir kosmetikos linijas. Buvo įdomu sužinoti, kad, pavyzdžiui, Jeniffer Lopez kvepalai spinduliuoja energija, o Britney Spears kvapas išryškina jaunatviškumą. Ir aš pradėjau kurti planus ir kol kas svarstau išleisti savo vardo kosmetikos liniją, – šypsodamasi naujiena pasidalijo K.Ivanova. – Ši linija būtų skirta moterims, kurios trykšta energija, yra kupinos jėgų, gyvenimiško džiaugsmo, nebijo iššūkių. Kitaip tariant – stiprioms moterims.“

Dainininkė prisipažino, kad pati naudoja labai daug įvairių veido ir kūno kremų, todėl savo gerbėjoms ir šiaip moterims, kurios naudoja ekologišką kosmetiką, planuoja pristatyti įvairių kremų liniją, pavadintą Kristinos Ivanovos vardu.

„Jokiu būdu neatsiskiriu nuo „Yvos“ merginų – galbūt ateityje pasirodys ir „Yvos“ kvepalai ar kosmetikos linija. Kodėl gi ne? – retoriškai klausė grupės lyderė, tikindama, kad kitos „Yvos“ narės nuoskaudos dėl jos dominavimo nejaučia. – Labai džiaugiuosi „Yvos“ merginomis, kurios taip pat turi labai daug idėjų. Dabar yra toks metas, kai bandome jas po truputėlį realizuoti, turime tam daug jėgų. Mūsų Ievutė yra televizijos laidų vedėja, Gintarė turi „Yvos“ šokių studiją. Visos mes judame, krutame ir kažką darome individualiai, o kartu susitinkame scenoje.“

Vos prieš savaitę pasibaigė „Mis Lietuva“ konkursas, o K.Ivanova jau spėjo trečiadienio vakarą žiniasklaidai prisistatyti su savo šokių partneriu „Šok su manimi“ terasoje ir ketvirtadienį atskleisti planus apie būsimą kosmetikos liniją.

„Mis Lietuva“ konkursas mane įkvėpė ir davė minčių. Dabar pilna koja su šokių partneriu žengiu ant parketo. Pailsėti po konkurso turėjau dvi dienas, jas praleidau Nidoje ir Juodkrantėje. Tikriausiai rimčiau pailsėsiu žiemą, o gal dar pavyks ištrūkti atostogoms rugpjūčio pradžioje – rugpjūčio pabaigoje jau nekantriai lauksiu Natalijos gimdymo“, – savo planais pasidalijo naujoji „Yvos“ lyderė.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Kristina Ivanova
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Kristina Ivanova

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius