Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Ivanova ieško vokalisčių naujam muzikiniam projektui

Buvusi merginų projekti „ŠarkA“ narė ir šiuo metu aktyviai į grožio verslą panirusi Kristina Ivanova be muzikos gyventi negali. Tai išduoda trečiadienį pasirodžiusi žinia, kad Kristina ieško balsingų merginų naujam muzikiniam projektui.
Kristina Ivanova
Kristina Ivanova / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Ieškome vokalisčių naujam muzikiniam projektui“, – savo Facebook.com paskyroje paskelbė K.Ivanova.

Portalui Žmonės.lt susisiekus su Kristina ji patvirtino, kad tikrai ieško stiprius vokalinius duomenis turinčių merginu ir per kelias minutes spėjo gauti tuziną laiškų.

„Atėjo vasara, baigėsi visi televiziniai projektai, todėl dabar labai geras metas ieškoti talentingų, dainuoti galinčių žmonių. Neforsuoju ir niekur neskubu, tad kai surinksime projekto nares, tada ir atskleisime savo tolimesnius planus“,  – sakė K.Ivanova.

Šiuo metu savo antrąją grožio studiją „Kristina“ atidarymui ruošianti ir tarptautinius projektus rengiančiai įmonei „Culture bridge“ vadovaujanti K.Ivanova nei patvirtino, nei paneigė, kad pati irgi siekia grįžti į muzikinę sceną. Anot moters, viskas prieš akis, todėl plačiau komentuoti apie būsimą merginų projektą ji dar nenorinti.

„Ar dainuosiu, ar prodiusuosiu projektą pamatysime vėliau. Kaip jau sakiau, niekur neskubu, tiesiog noriu ramiai atsirinkti dainuoti gebančias merginas“, – tikino Kristina. Ji atrankoje kviečia dalyvauti dailiosios lyties atstoves nuo 18-os iki 30-ies metų amžiaus, kurių nekankina scenos baimė.

Susidomėjusios merginos turėtų rašyti tiesiai Kristinai: kristina@culturebridge.lt

Mergaitiškų grupių padangėje – sujudimas

Žinia, kad Kristina Ivanova pasitraukia iš projekto „ŠarkA“, žiniasklaidą apskriejo vasario mėnesį. Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė su projektu dar dalyvavo „Chorų karuose“. Kol kas abi merginos, kaip tvirtina Gintarė, toliau koncertuoja su Vilniaus Šachmatiniu choru.

O praėjusią savaitę grupę „Kitokios“ paliko Greta Lebedeva ir Indrė Burlinskaitė. Renata Klimaitytė pradėjo naujų narių atranką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius