Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Ivanova pasitraukė iš projekto „ŠarkA“

Netrukus startuosiančiame TV3 projekte „Chorų karai“ nepasirodys viena iš Vilniaus choro generolių turėjusi būti Kristina Ivanova. Paaiškėjo, kad nuo sausio mėnesio mergina nebedalyvauja grupės „ŠarkA“ veikloje.
Projektas „ŠarkA“
Projektas „ŠarkA“ / „Culture Bridge“ nuotr.

Vasarį „Chorų karuose“ generolių vietą užims tik Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė. Tik šios dvi merginos, be K.Ivanovos, nusifilmavo projekto raklaminiame vaizdo klipe.

 Kristina Ivanova
Kristina Ivanova

K.Ivanova portalui Žmonės.lt kalbėjo, kad grupę palieka dėl per didelio užimtumo. Esą šiuo metu ji nori visas jėgas ir laiką skirti savo grožio verslo vystymui. „Mano gyvenime šiuo metu irgi iš tikrųjų vyksta labai daug projektų susijusių su užsieniu ir Lietuva, bet apie juos, manau, galėsiu pakomentuoti kiek vėliau. Kaip sakant niekur nedingstu ir toliau dirbu bei plėtoju savo veiklą“, – sakė Kristina.

Tuo tarpu „ŠarkA“ narė Gintarė Valaitytė prisipažino buvo nustebina Kristinos sprendimo. „Man su Ieva žinia buvo netikėta, o Kristinos poziciją jūs žinot. Sakau, niekas čia nieko nepalieka, niekas neišyra, niekas neišeina... Jokių pykčių, jokių skandalų. Tiesiog, kadangi mes visuomet nuo pat pradžių sakėme, kad  mes esame projektas, o ne trijų merginų grupė. Jame visi matė įvairiausių muzikantų, kažkokių duetų, vaikinų ir mes tikrai su daug kuo dainavome. Šiuo metu yra tokia stadija“, – atviravo G.Valaitytė.

TV3 nuotr./Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė
TV3 nuotr./Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė

Paklausta, ar su grupės merginomis išsiskyrė be pykčių, K.Ivanova tikino, kad viskas įvyko draugiškai. „Projektas „ŠarkA“ įrodė, kad yra vertas būti popscenoje per šiuos gyvavimo metus. Užaugo pats projektas, užaugau ir aš pati. Man atrodo, kad merginos iš tiesų puikiai tvarkosi ir dabar – vienos. Jos tikrai puikiai susidoros su naujais iššūkiais. Pavyzdžiui, jos bus puikios „Chorų karų“ generolės. Ir man atrodo, kad šiame projekte tikrai atsiranda didelė galimybė susirasti naują narę“, – intrigavo K.Ivanova.

Grupės `arkA su Ingrida Kazlauskaite
Grupės „ŠarkA“ su Ingrida Kazlauskaite

Tiesa, jau keletą kartų su grupės „ŠarkA“ merginomis koncertavo Ingrida Kazlauskaitė, todėl užkulisiuose kalbama, jog būtent ji gali pakeisti iš grupės pasitraukusią K.Ivanovą. „Ingrida, manau, šiaip yra užimtas žmogus. Ji gi daro savo solo karjerą. „ŠarkA“ – atviras projektas ir kaip merginos nuspręs, taip ir bus. Vienas iš planų TV3 projekte susirasti fainą naują narę, o galbūt narį, o galbūt ir visą chorą“, – juokėsi Kristina.

Gintarė antrino, kad „ŠarkA“ yra projektas, todėl jo sudėtins gali keistis: „Mes tikrai į „Chorų karus“ neiname dėl naujo nario ar ieškoti naujo žmogaus. Aš tiesiog sakau, šiuo metu projektas „ŠarkA“ yra 18-ka žmonių. Galbūt po pusmečio jūs pamatysite dar kažkokią naujovę. Mes išliksime tokios pat, kokios ir buvome. Kiekvieną kartą, kuomet išeisime į sceną  sukelsime daug aplinkinių diskusijų.“

Žmonės.lt primena, kad 2011-ųjų pabaigoje Ieva, Gintarė ir Kristina kartu su Natalija Bunke dainavo grupėje „Yva“. Tačiau Natalijai pastojus, grupė iširo. Tuomet kilo nemenkas skandalas, nes N.Bunkės sesuo K.Ivanova su kitomis merginomis perbėgo į grupę „ŠarkA“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius