Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Ivanova: „Rudenišką nuotaiką praskaidrinti gali ir mažas auskaras-meškiukas“

Daugybę rudeniškų laiškų sulaukianti grupės „ŠarkA“ narė Kristina Ivanova (25) prisipažino išdalinanti daug patarimų moterims, kaip atšalus orams nepasiduoti liūdesiui ir depresijai. Pati ji stengiasi save džiuginti mažais dalykais – kad ir pasipuošdama draugės dovanotu auskaru-meškiuku.
Kristinos Ivanovos auskaras
Kristinos Ivanovos auskaras / Žmonės.lt nuotr.

„Facebook“ tinklalapyje „Komplimentas turi kaina“ su gerbėjomis bendraujanti dainininkė  tikino, kad šiuo metu dažniausiai sukaukia klausimų ką daryti, kad nebūtų taip slogu ir liūdna. „Aš siūlau kažką gardaus pasigaminti namuose, kur nors nueiti, nukeliauti, galų gale – ir tą patį sporto klubą, tiesiog paplaukioti baseine. Kai kurie dalykai gali mums praskaidrinti nuotaiką. Vienas tokių dalykų – pasipuošti, įsisegti ką nors gražaus – auskarą ar rankų darbo segę“, – svarstė mergina. Ji teigė vos pasipuošusi vaikystę primenančiu auskaru-meškiuku su širdute, sulaukusi klausimų apie šio daikčiuko kilmę.

„Tiesą sakant, manęs daug kas klausė, kodėl įsisegiau auskarą tik vienoje pusėje, kodėl meškiuką... Todėl, kad taip linksmiau gyventi! Kita vertus – o kodėl gi ne? Kodėl būtinai turi būti ne vienas auskaras? Norisi, kad dabar, šaltojo sezono metu būtų smagiau“, – portalui Žmonės.lt sakė Kristina. Atlikėja papasakojo, kad mažasis meškiukas – draugės dovana. „Gavau šį auskarą gavau iš savo pačios geriausios draugės, jis man labai mielas. Poroje jų buvo du – vienas didesnis ir šis, mažesnis. Dviejų nenešioju niekuomet, stengiuosi prie ko nors derinti. Smagu, kai mažytis daiktas taip traukia akį, be to – su juo puikiai jaučiuosi!“ – šypsojosi Kristina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius