Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Ivanova savo Kalėdų eglei parinko neįprastą puošybą – žaliaskarę dekoravo nuotraukomis

Grupės „Kristal“ lyderei, grožio salono savininkei Kristinai Ivanovai šios Kalėdos bus ypatingos – pirmosios, kurias sutiks su mylimuoju Andriumi Mickumi. Ir sutiks ne vieną, o du kartus: su draugo šeima – katalikų Kalėdas, o sausį su artimaisiais – stačiatikių. Eglučių žiebimo ceremonijų įkvėpta pora jau pasipuošė kalėdinę elgę ir savo namuose.
Kristinos Ivanovos Kalėdų eglė
Kristinos Ivanovos Kalėdų eglė / Asmeninio albumo nuotr.

Kristina pasakoja, kad pradėjusi puošti eglę pajuto – jai kažko trūksta ir galiausiai suprato – žaliaskarei reikia šilumos. Ją padėjo sukurti ne kas kitas, o nuotraukos, kuriose užfiksuotos brangios besibaigiančių metų akimirkos.

Taip ant šventinės eglutės atsirado draugo Andriaus, artimųjų, kolegių fotografijos. Tokios pačios nuotraukos per didžiąsias metų šventes pasieks ir artimuosius.

„Šiais laikais turime gerai fotografuojančius telefonus, juose susikaupia daug nuotraukų. Išsirinkau smagiausias ir gražiausias akimirkas – jas atspausdinau ant fotopopieriaus. Tai tarsi toks mini atvirukas, išsaugota brangi akimirka“, – 15min pasakojo K.Ivanova.

Asmeninio albumo nuotr. /Kristinos Ivanovos Kalėdų eglė
Asmeninio albumo nuotr. /Kristinos Ivanovos Kalėdų eglė

Kalėdinę eglutę Kristina puošia ir savo grožio salone. Su kolektyvu kiekvienais metais eina šventinių pietų, taip pat keičiasi dovanomis.

„Praėjusiais metais buvome sugalvoję dovanas dovanoti pagal žmogaus pirmąją vardo ir pavardės raidę. Pavyzdžiui, kolegė Žilvija Matukonytė Kalėdoms gavo žydrus marškinėlius dovanų. Tai kolektyvą pralinksmina ir pagyvina nuotaiką darbe“, – šypsojosi Kristina, dalindamasi idėjomis, kaip įdomiau keistis dovanomis.

Šventinių džiaugsmų šiemet Kristinai bus su kaupu. Su mylimojo Andriaus šeima Kretingoje gruodį minės katalikų Kalėdas, o sausio pirmąjį savaitgalį vyks į Jonavos rajoną, Šveicarijos kaimą, švęsti stačiatikių Kalėdų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Į draugų vestuves atvykusi Kristina Ivanova pristatė naują mylimąjį Andrių

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Kristina Ivanova su draugu Andriumi Mickumi
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Kristina Ivanova su draugu Andriumi Mickumi

Pasak Kristinos, šventės skirtingomis dienomis, leidžia daugiau laiko skirti artimiesiems – nereikia skubėti ir stengtis per vieną dieną aplankyti keletą šeimų.

„Pas močiutę sausio mėnesį tradiciškai ruošiame Kūčių stalą, senovinėje krosnyje kepame kūčiukus. Dabar močiutė nebeturi tiek sveikatos kaip kadaise – jai jau 92-eji, tad mūsų pagalba būtina.

Pas močiutę susirenkame kartu su sesers Natalijos šeima, tėvais. Labai laukiu akimirkos, kai mano draugas pirmą kartą paragaus tradicinio mūsų šventės patiekalo – virtų kviečių su vandeniu ir medumi“, – apie stačiatikių Kūčias (Sočelnik) pasakojo Kristina.

Kristinai Kalėdos draugo šeimoje taip pat bus neįprastos – Kūčių vakarą šeima eis į mišias Kretingos bažnyčioje.

Paklausta, ar dvigubos Kalėdos reiškia ir du kartus daugiau dovanų, Kristina sako, kad čia kartais būna painiavos. Daugiausia dovanų gauna vaikai, o suaugusieji jau kurį laiką dovanomis keičiasi su tuo artimuoju, kurį išsitraukia burtų keliu.

Kristina Ivanova sako, kad šventės tai galimybė sustoti ir pabūti su artimiausiais žmonėmis – pabendrauti ir iš naujo juos pažinti.

„Kiekvienais metais nuvažiavusi pas močiutę į Jonavos rajoną, vis dar stengiuosi kaip įmanoma labiau ją pažinti. Ji papasakoja įvairiausių istorijų apie savo gyvenimą, šeimą, tradicijas. Mane ji labai įkvepia“, – atvirauja Kristina.

Tačiau šventinis laikotarpis po sausio pradžioje vyksiančių stačiatikių Kalėdų K.Ivanovai nesibaigs – iš karto po to laukia gimtadienių maratonas: sausio 18 dieną mamos gimtadienis, vasario 5-ąją – sesers, o 18-ąją – močiutės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius