Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Ivanova šiemet namuose kalėdinės eglės nepuoš

Grupės „Magnit“ narės Kristina Ivanova ir Emilija Katauskaitė penktadienį floristės, dekoratorės Inesos Borkovskos šventinių dekoracijų parodoje „Kalėdų belaukiant“ savo namams rinkosi kalėdines dekoracijas. Parodoje K.Ivanova prasitarė, kad šiemet Kalėdų eglės nepuoš.
Kristina Ivanova
Kristina Ivanova / Asmeninio albumo nuotr.
Asmeninio albumo nuotr./Kristina Ivanova ir Emilija Katauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Kristina Ivanova ir Emilija Katauskaitė

„Šiemet nusprendžiau namuose tradicinės Kalėdų eglutės nepuošti, todėl parodoje  išsirinkau stilizuotą, mini eglutę, kuri puikiai tiks prie mano namų interjero. Dekoratorė Inesa pasakojo, kad šis mini medelis sukurtas iš smulkių, medkirčių miške paliktų, eglės šakų. Džiaugiuosi, kad mano namus puoš ne miške nukirsta eglutė, o pagaminta iš atlikusių šakų, natūralių puošybos detalių – cinamono lazdelės, džiovintų laimo bei apelsino griežinėlių“, – sakė Kristina Ivanova.

Savo darbų paroda „Kalėdų belaukiant“ floristė sako norinti paskatinti šeimas šaltus ir tamsius žiemos vakarus skirti kūrybiškam namų dekoravimui. „Šios parodos idėja labai paprasta – tiesiog norėjau, kad žmonės pamatytų, kaip paprastai, iš natūralių medžių bei eglių šakelių, kankorėžių galima papuošti namus“, – sakė dekoratorė.

Asmeninio albumo nuotr./Kristina Ivanova, Inesa Borkovska ir Emilija Katauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Kristina Ivanova, Inesa Borkovska ir Emilija Katauskaitė

Parodai „Kalėdų belaukiant“ I.Borkovska ir gėlių salono „Inesa“ komanda Advento ir kalėdinius vainikus,  šventines dekoracijas bei gėlių kompozicijas kūrė iš eglišakių, dekoratyvinių šiaudų, dekoravo juos pačiomis įvairiausiomis detalėmis – kankorėžiais, džiovintomis  gėlėmis, vaisiais, šiaudais, cinamono lazdelėmis, džiovinto apelsino griežinėliais.

Penktadienį parodos atidarymo metu Rudaminos kultūros centre svečiai buvo vaišinami ne vynu ar šampanu, bet šilta imbierine arbata, karštu nealkoholiniu vynu, nes Adventas – rimties ir susikaupimo metas. Paroda „Kalėdų belaukiant“ veiks iki sausio vidurio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius