Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Ivanova: tarp šokių projekto ir grožio konkurso (papildyta birželio 16 d.)

Išleidusi seserį Nataliją Zvonkę motinystės atostogų ir užėmusi lyderės vietą grupėje YVA, Kristina Ivanova (23) nė nemano ramiai miegoti ant laurų: pramogų pasaulį ji pasiryžusi šturmuoti iš peties. Kone vienu metu sulaukusi dviejų įspūdingų pasiūlymų – dalyvauti grožio konkurse „Mis Lietuva 2011“ ir TV3 šokių projekte „Šok su manimi“ – Kristina ilgai nesvarstė: priėmė abu.
Kristina Ivanova
Kristina Ivanova / Viganto Ovadnevo nuotrauka

Tikrai nesiginčiju, kad turi Dievo dovaną – gražų veidą ir kūną, bet kaip vis dėlto pasiryžai tai demonstruoti grožio konkurse?

Privertė atsakomybės jausmas (šypsosi). Kai sulieknėjau, mane užgriuvo daugybė laiškų su prašymais pasidalyti paslaptimi, kaip tapti gražesnei. Ėmiau visiems atsakinėti, net sukūriau bendraminčių grupę viename socialiniame tinkle ir kasdien vis aiškiau suvokiau, kad tai – didelė atsakomybė. Norint dalyti patarimus, reikia turėti kompetencijos, reikia profesionalių žinių apie madą, kosmetikos priemones, sveiką gyvenseną. Todėl ir nuėjau į grožio konkurso atranką – esu įsitikinusi, kad ten įgysiu reikiamos patirties.

Bet juk grožio konkursas – ne edukacinė įstaiga?

Tačiau norimų žinių aš ten tikrai gausiu – galiu pasakyti, kad jau gaunu. Šis konkursas – ne tik iššūkis ir savęs išbandymas: tai ir puiki proga giliau pažvelgti į sveikatos ir grožio subtilybes. Vadovaujuosi savo kredo: nereikia būti tobulai, bet reikia norėti būti gražiai. Tas noras – labai svarbus, bet moterims neretai jo pritrūksta. Tikiu, kad kiekviena moteris yra graži, tik reikia mokėti tai pateikti.

Kokia nors daržovių pardavėja dabar tikriausiai prunkštelės į saują: bepigu taip kalbėti tau, dailiai laibai merginai, kurios grožiu niekas neabejoja...

O ne! Žmogaus grožis – skonio reikalas: vienam aš graži, kitam – visai ne. Pažvelkime į vyrus: kiekvienas pasąmonėje turi susikūręs moters idealą ir išsirenka tokią, kuri labiausiai tai atitinka. Aš tikrai nebūčiau kiekvieno vyro idealas!

Į kitas grožio konkurso dalyves žvelgi kaip į savęs vertas konkurentes?

Dar tik pati pradžia – mes ką tik susipažinome, kol kas visos keturiolika merginų esame paprastos, draugiškos, padedame vienos kitoms ir konkurencijos nejaučiame. Nežinau, gal vėliau ir išlįs kokia vinis (šypteli), bet dabar džiaugiuosi patekusi į draugišką būrį. Finalinis šou įvyks liepą. Visos jame būsime lygiavertės. Ir laimėti norime visos – tikrai nemanau, kad kuri nors atėjo tik dalyvauti.

Tu, kaip ir kitos merginos, dalyvavai atrankoje ar buvai pakviesta tiesiai į finalą?

Žinoma, dalyvavau atrankoje, stojau prieš komisiją. Jokių išskirtinių teisių neturėjau.

Argi žinomumas ir patirtis didžiojoje scenoje nėra išskirtiniai tavo bruožai?

Scenos patirties turi ir kitos dalyvės – tarp jų daug modelių ir manekenių. O žinomumas... Tai, kaip ir grožis, turi dvi puses: vieniems aš patinku, kitiems ne. Taigi žinomumas grožio konkurse gali ir padėti, ir pakenkti.

Prieš pusmetį esi juokavusi, jog dėl „jaunystės klaidų“ – pozavimo erotiniam žurnalui „Playboy“ – niekada negalėsi tapti šalies prezidente ir dalyvauti grožio konkurse. Vis dėlto dalyvauji?

Yra vienas niuansas: aš galiu pretenduoti į gražiausios šalies merginos titulą, bet negaliu rungtis pasauliniame grožio konkurse. Taigi, jei nugalėsiu, negalėsiu atstovauti Lietuvai pasaulyje. Bet juk ne kasmet Lietuva ten siunčia savo atstovę... Galų gale – man ne tai svarbiausia: labiausiai noriu įgyti trokštamos patirties, pasiimti tai, kas geriausia. Manau, tai turi išliekamąją vertę. Artimieji mane labai palaiko, sesuo kelia nykščius „už“: iki šiol visada mokiausi iš jos, o po konkurso gal ir ją galėsiu ko nors pamokyti... Juk tobulumui ribų nėra.

O ką apie tai mano tavo vaikinas? Išleidžia ramia širdimi?

Apie tai nenorėčiau kalbėti (šypsosi).

Tuomet pakalbėkime apie šokius: nuo rudens ketini šokti televizijos projekte. Suspėsi viską aprėpti?

Tikiuosi. Šiemet manęs laukia daug pirmų kartų (juokiasi). Šokiai man buvo dar vienas iššūkis: labai to norėjau, mačiau, kiek pliusų dalyvavimas tokiame projekte davė mano seseriai, kaip pagerėjo jos laikysena ir judesiai, taigi negalėjau atsisakyti. Mano partneris projekte bus klaipėdietis pasaulio ir Europos čempionas Tadas Rimgaila, praėjusį sezoną šokęs su aktore Egle Jackaite.

Gražus...

Simpatiškas (juokiasi). Mudu jau pradėjome repetuoti. Pripažįstu: nėra lengva, užimtumas beprotiškas, koncertų su YVA – daugybė, o aš juk esu atsakinga ne tik už save, bet ir už grupę. Universitete man šiuo metu – sesija, rytoj laikau egzaminą... Aišku, pastebėjau, kad tapau irzlesnė. Labiausiai trūksta miego: naktimis nepavyksta pamiegoti ilgiau negu keturias valandas.

Ar tie visi projektai ir konkursai nesibaigs ligonine?

Tikiu, kad ne! Valgau visavertį maistą, stiprinu imunitetą – geriu žuvų taukus. Mano svoris nekrinta – išliko tie patys 52 kilogramai, ir nemanau, kad šokant jų sumažės: tikiuosi tik sustiprinti kūną. Aš suprantu, ką darau, ir manau, kad einu teisingu keliu: labai norisi iš dabartinio laikmečio išpešti maksimumą...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius