Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristina Navickaitė-Tina pasinėrė į naują veiklą televizijoje

Neseniai vykusiame LNK koncerte „mES Europa“ populiariausi Lietuvos atlikėjai dainavo garsiausius „Eurovizijos“ hitus, o tuo tarpu užkulisiuose kaip vijurkas sukosi šokių kolektyvo vadovė Kristina Navickaitė-Tina. Iki paskutiniųjų akimirkų Tina puošė savo šokėjas, taisė jų drabužėlius ir dėliojo paskutinius štrichus. Neseniai akyli žmonės galėjo pamatyti Kristiną ir M.A.M.A. apdovanojimuose, bei naujame geriausių Lietuvos vokalistų konkurse „Auksinis balsas“, kuriuose ji talkino bičiulei stilistei Olgai Filatovai-Kontrimienei.
Kristina Navickaitė-Tina su šokėjomis
Kristina Navickaitė-Tina su šokėjomis / Andriaus Nareikos nuotr.
Olga Filatova-Kontrimienė
Olga Filatova-Kontrimienė

Žmonės.lt K.Navickaitė-Tina pasakojo, kad stilistės pareigos jai yra kaip hobis, kuriuo choreografė susižavėjo susipažinusi su stiliste O.Filatova-Kontrimiene. Ji kartu su dizainere Aina Zinčiukaite puošė Kristiną ir jos partnerį Tada Rimgailą šokių projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“.

„Olga yra artima mano draugė, aš ją pažįstu seniai. Ji mane rengė ir „Žvaigždžių duetuose“, kai dainavau su šaunių vyrukų grupe „Thundertale“. Olgos išskirtinis stiliaus pojūtis  mane žavi. Mūsų bendradarbiavimas projektuose mus suartino kaip stilistės ir atlikėjos duetą ir tokiu būdu, natūraliai gavosi, kad darbas su kitu stilistu, man kol kas neįsivaizduojamas.  Aš ja pasitikiu, nes ji jaučia ir žino, kokio sceninio įvaizdžio aš norėčiau ir kuris man tiktų, aišku, diskusijų būna, bet visuomet randame kompromisą“, – apie draugystę su O.Filatova-Kontrimienė kalbėjo Tina.

K.Navickaitė-Tina pasakojo, kad į stilistės pareigas nepretenduoja, šis darbas jai yra tiesiog malonus laisvalaikio leidimo būdas, bei pagalba artimai draugei Olgai. „Tai man yra įdomu, esu žingeidi, stebiu renginius, kuriuose nuolat dirbu, tai man leidžia dalyvauti stilistu darbe, matyti šokėjų klaidas, koreguoti  atlikėjų choreografijas. Mane domina užkadrinis darbas, man tai smalsu ir įdomu“, – pasakojo Tina.

Asmeninio albumo nuotr./Kristinos Navickaitės-Tinos rengtos aokėjos
Asmeninio albumo nuotr./Kristinos Navickaitės-Tinos rengtos šokėjos

Moteris kalbėjo, kad keliolika metu ji rūpinasi savo šokių kolektyvo įvaizdžiu, koncertiniais kostiumais, scenine atributika, bei rekvizitu, todėl stiliste, norom nenorom, tenka pabūti. „Labai svarbu, kad scenoje būtų maksimaliai geras vaizdas, kad šokėjų darbas derėtų su atlikėjais, tuomet tampa svarbūs sceniniai kostiumai ir kiekviena detale. Man patinka originalumas, žiūrovą reikia stebinti“, – Žmonės.lt sakė Kristina.

Šiuo  metu, siekdama naujų iššūkių, moteris daug laiko skiria virtualios kastingo agentūros „iCasting“ kūrimui. Ši agentūra ieško įvairių tipažų ir išvaizdos modelių, aktorių, šokėjų ir kitokių personažų. Ateityje verslininkėmis tapusios moterys tikisi sukaupti milžinišką jų duomenų bazę, neapsiribojant Lietuva. „iCasting“ agentūra, ne tik domisi nauju veidu paieška, bet ir kūrėjais, bei savo srities profesionalais, kurie nebijotų iššūkių, bei drąsiu spendimu. K.Navickaitė-Tina paslaptingai užsimena, jog galbūt netolimoje ateityje jos su Olga mėgins sukurti įdomių projektų, kuriuose galės dalyvauti ir į jųdviejų agentūrą patekę žmonės.

Asmeninio albumo nuotr./Kristina Navickaitė-Tina su aokėjomis
Asmeninio albumo nuotr./Kristina Navickaitė-Tina su šokėjomis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius