Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristinos Brazauskienės partija Seime žada užimti net 139 vietas

Trečiadienio vakaro TV3 pramoginių žinių laidoje „Be komentarų“ – du karščiausi politiniai įvykiai: savaitgalį įsteigtos naujos politinės Kristinos Brazauskienės ir Vladimiro Romanovo partijos.
Kristina Brazauskienė
Kristina Brazauskienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Televizijos pranešime spaudai teigiama, kad partijos vos įsteigtos, o jų vedliai jau spėjo prikrėsti pokštų. Steigiamųjų suvažiavimų užkulisiai, šmaikščiausi vaizdai, pirmieji suklupimai ir juoką keliantys interviu – jau šiandien 20.30 val. per TV3.

K.Brazauskienė steigiamąjį savo Demokratinės darbo ir vienybės partijos suvažiavimą pradėjo karingai: „Dabartinius Seimo narius reikia su beisbolo lazdomis iš Seimo išvaryti!“

Ponia Kristina įsitikinusi, kad jos partijai valdžia Seime jau garantuota: „139 vietos mums atiteks ir tik 2 opozicijai paliksime, kad mums vieniems nebūtų liūdna.“

Ponia Kristina įsitikinusi, kad jos partijai valdžia Seime jau garantuota

Nors naujai įsteigtoje partijoje dominuoja niekam nežinomi kandidatai, Kristinai tai nė motais. Paklausta, ar jai nepritruks patirtį turinčių Seimo narių, moteris metė akmenį į dabartinių parlamentarų daržą: „Aš pasakysiu liaudiškai – iš senų kiaušinių kiaušinienės kepti nenoriu!“

Kitos naujos partijos vadas – milijonierius Vladimiras Romanovas, priešingai, nei ponia Kristina, nuo „Be komentarų“ filmavimo kamerų slapstėsi kaip įmanydamas.

Nors V.Romanovo partijos pavadinimas – Lietuvos žmonių partija, žurnalistams prieš nosį buvo užtrenktos durys, o iš steigiamojo suvažiavimo išėję naujieji partijos nariai nesusigaudė, kokie jų partijos tikslai.

Ar Romanovas daro spaudimą jam priklausančių įmonių darbuotojams, šiuos agituodamas stoti į partiją? „Būtų baisiau negu baisu! Negali taip būti!“, „Tai reikštų, kad jei Romanovo darbuotojas atsisako įstoti, jis išmetamas tiesiai į šiukšlyną“, – tokie pareiškimai iš partijos narių lūpų nuskambės jau šiandien laidoje „Be komentarų“.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius