Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kūčių vakarą projektą „Šok su manimi“ paliko Deividas Norvilas-Deivis ir Katerina Voropaj

Kalėdų išvakarėse įvyko projekto „Šok su manimi“ pusfinalis. Nors laida buvo itin šventiška, o įprastus komisijos narius pakeitė vaikai, šokėjų poroms vis tiek teko kovoti dėl vietos finale. Iš keturių likusių porų mažiausiai palaikymo sulaukė ir laidą paliko Deividas Norvilas-Deivis ir Katerina Voropaj.
Deivis Norvilas ir Katerina Voropaj
Deivis Norvilas ir Katerina Voropaj / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šeštadienio vakare po du šokius žiūrovams padovanojo Danguolė Stachura su Deividu Meškausku, Deividas Norvilas-Deivis su Katerina Voropaj, Donatas Chlebinskas su Gintare Slausgalviene ir Dominykas Vaitiekūnas su Justina Žemaityte.

Baigę komisijos vertinamus pasirodymus šokėjai turėjo išlaikyti egzaminą – šįsyk neprofesionalams teko kartu sukurti bendro visų keturių porų šokio choreografiją. Krykštaudami ir linksmindamiesi projekto dalyviai, regis, net pamiršo nesuvalgytą silkę ir neparagautus kūčiukus, nors anksčiau tą vakarą ne vienas apgailestavo negalintis paskanauti šventinių vaišių.

Šventinės laidos metu žiūrovams buvo paruošta nemažai staigmenų – savo dainas dovanojo ką tik į Lietuvą atvykę „Harlem Gospel Choir“ ir Stano vadovaujamo Tarptautinio choro dainininkai. Aistringą šokį atliko neseniai Lotynų Amerikos šokių pasaulio čempionais pripažinta Justino Duknausko ir Annos Melnikovos-Duknauskės pora, angeliškų pasirodymų pateikė ir kiti atlikėjai.

Daugiausiai balsų Kūčių vakarą žiūrovai skyrė Donato Chlebinsko porai, antroje vietoje liko Dominykas Vaitiekūnas ir Justina Žemaitytė, trečioje – Deivis ir Katerina Voropaj, o ketvirtoje – Danguolė Stachura ir Deividas Meškauskas.

Susumavus vaikų komisijos ir žiūrovų rezultatus paaiškėjo, kad Kalėdų išvakarėse sėkmės ar profesionalių šokio žingsnelių pritrūko Deividui Norvilui-Deiviui ir Katerinai Voropaj. Deivis tikino jau 7 laidas repetavęs atsisveikinimo kalbą ir juokais žadėjo nebešokti. Antroje laidoje iškritęs, bet sugrįžęs ir pusfinalį pasiekęs dainininkas dėkojo projektui ir partnerei bei džiaugėsi pasiekimu.

Didysis „Šok su manimi“ finalas įvyks po Naujųjų, 2012-ųjų sausio 7 dieną. Būtent tada paaiškės, kuri pora išliko stipriausia per visas devyniolika projekto savaičių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius