Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kūdikio besilaukianti Gerda Žemaitė tapo neeilinio vaikų talentų šou komisijos nare

Pirmąjį gruodžio šeštadienį žinomos Lietuvos moterys rinkosi į edukacinį pramogų centrą visai šeimai „Curiocity“, kur vyko neeilinis renginys – vaikų talentų šou. Čia patys drąsiausi ir smalsiausi mažieji talentai demonstravo savo gabumus, kurie nustebino net ir daug mačiusias žinomas komisijos nares.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / tomasfoto.lt

Šio šou tikslas – ne įnirtingos varžybos tarp vaikų, o siekis skatinti visus mažuosius išbandyti savo jėgas, atsiskleisti, tobulėti bei įgyti drąsos. Savo talentus pademonstravę vaikai džiaugėsi ne tik gražiais komisijos žodžiais ar tėvelių palaikymu, bet ir puikiais prizais.

Konkurso komisijos teisėjų kėdes užėmė garsios mamos: pirmagimio besilaukianti „TV pagalbos“ žurnalistė Gerda Žemaitė, kulinarinių projektų vedėja Ilona Juciūtė-Čibirkienė, aktorė Daiva Rudokaitė bei viena trikolageno linijos produktų kūrėjų Lina Jakimavičienė. Žavioms damoms kompaniją palaikė ir vienas puikiai žinomas TV laidų prodiuseris, aktorius, dviejų vaikų tėtis Gediminas Juodeika.

tomasfoto.lt /Renginio akimirka
tomasfoto.lt /Renginio akimirka

Konkursui startavus Kaune, jis toliau tęsis ir kelsis į kitus didžiuosius Lietuvos miestus, o praėjus visiems etapams pirmų trijų vietų laureatai džiaugsis ne vieni, o su visa šeima – nugalėjusių vaikų šeimos bus apdovanotos ne tik naujausiais produktais, bet ir SPA pramogomis.

Anot renginio organizatorių, visi vaikai yra smalsūs, jie turi įgimtą poreikį bandyti, žinoti, išmokti, tobulėti. Šis poreikis dažnai slopinamas neleidžiant vaikui klysti, iš karto reikalaujant tik geriausių rezultatų.

Renginio metu Lietuvos ir užsienio rinkose įvertintų ir pripažintų grožiui bei sveikatai skirtų „FenoQ“ produktų kūrėjai žiemos sezoną pradėjo pristatydami naujovę Lietuvoje – išskirtinės sudėties vaikams skirtą naują maisto papildą „FenoQ TriCollagen Kids“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius