-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kultiniai „Kalėjimo bėgliai“ grįžta su paskutiniu sezonu

Jau šį antradienį, spalio 6 dieną, 22 val. į TV3 ekranus sugrįš žiūrovų pamėgtas dviem „Auksiniams gaubliams“ nominuotas kultinis serialas „Kalėjimo bėgliai“. Paskutinė šio serialo dalis istorijos gerbėjams pateiks daug staigmenų.
Serialas „Kalėjimo bėgliai“
Serialas „Kalėjimo bėgliai“ / TV3 nuotr.

„Keturi daugiaserijinio filmo sezonai – yra puikus rezultatas. Ypač tokio tipo istorijai kaip „Kalėjimo bėgliai“. Kiek kartų galima patekti ir vėl pabėgti iš kalėjimo? Mes šiuo serialu esame labai patenkinti“, – sako viena didžiausių „Kalėjimo bėglių“ žvaigždžių Dominicas Purcellis.

Ketvirtame veiksmo kupino serialo sezone bus ne tik netikėtų sugrįžimų, bet ir naujų personažų istorijų.

„Paskutiniame sezone pasirodys Michaelis Rapaportas. Jis taps mūsų angelų Čarliu. Jameso Liao herojus Rolandas taps nauju šutvės nariu. Cressas Williamsas, vaidinantis Wyattą, seks ne tik brolių, bet ir Mahonės su Sara pėdsakais. Sugrįš ir matyti herojai“, – sako Maiklo Skofildo vaidmenį kuriantis Wentworthas Milleris.

Vienas netikėčiausių „Kalėjimo bėglių“ pažįstamų veikėjų sugrįžimų – Maiklo mylimosios Saros pasirodymas. Serialo kūrėjai žada ypatingą jos atsiradimo paaiškinimą – visų serialo gerbėjų smalsumas bus patenkintas. Sara tikrai sugrįš ir suvienijusi su Maiklu jėgas toliau ieškos teisybės.

Paklaustas, kaip įsivaizduoja šio daugiaserijinio filmo pabaigą, TV3 rodomo serialo pagrindinis aktorius W. Milleris mano, kad Maiklo žūtis jo nenuliūdintų.

„Jeigu Maiklas serialo pabaigoje turėtų mirti, manau, tai galėtų būti ta kaina, kurią šis personažas sumoka už nuotykius. Vis sunkiau galima atskirti gerus vaikinus nuo blogųjų. Todėl natūraliai kyla klausimas, ar Maiklui gali būti skirtas vienoks, ar kitoks atpirkimas. Kas tai galėtų būti ir kaip turėtų atrodyti? Gal paaukoti savo gyvybę tam, kad kažkas kitas galėtų gyventi, ir būtų atsakymas į šį klausimą“, – svarsto W. Milleris.

Po šio sezono pabaigos tarp silpnosios lyties atstovių susižavėjimo nestokojantis Wentworthas atsargiai prabyla apie susidomėjimą kitokio žanro serialo ar filmo pasiūlymu, nei keturis metus vaidintuose „Kalėjimo bėgliuose“.

„Po tokių emocinių filmavimo scenų, kuomet reikia iškęsti į galvą įremto šautuvo vamzdį, vakarus prie televizoriaus dažnai praleidžiu su daug linksmesne programa. Mėgstu „Šeimos bičą“, „Biurą“ ir kitus nuotaikingus serialus. Kai pasibaigs darbas su „Kalėjimo bėgliais“, pasitaikius progai mielai išbandyčiau savo jėgas visiškai kitokio žanro seriale ar filme – pavyzdžiui, romantinėje komedijoje“, – sako antradienį 22.00 val. per TV3 startuojančio ketvirtojo „Kalėjimo bėglių“ sezono žvaigždė.

Naujas, ketvirtas, paskutinis „Kalėjimo bėglių“ sezonas – nuo antradienio, spalio 6 dienos, 22.00 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius