Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kultūristas Dainius Barzinskas šokių aikštelėje į glėbį čiupo Deivį

Šeštadienio vakarą TV3 projekte „Šok su manimi“, humorui dedikuotame vakare, dalyviai nėrėsi iš kailio, siekdami prajuokinti ne tik žydrųjų ekranų žiūrovus, bet ir griežtąją komisiją.
Dainiaus Barzinsko ir Deivio „meilės“ šokis
Dainiaus Barzinsko ir Deivio „meilės“ šokis / BFL/Tomo Lukšio nuotr.

Nors daugumos porų pasirodymai komisijai pasirodė primityvūs ir nykūs, dainininko Deivio Norvilo ir partnerės Katerinos Voropaj šokis sulaukė skambaus salės juoko. Pastarąjį, labiau nei šokis, kėlė ant parketo vėl atsidūręs stipruolis Dainius Barzinskas, įnirtingai kilnojęs ne dailiąją K.Voropaj, o Deivį.

Nors garsusis Lietuvos kultūristas su projektu atsisveikino prieš keletą laidų, šokių vyras pamiršti, panašu, negali. Tiesioginės transliacijos metu, apnuoginęs raumeningą kūną, D.Barzinskas žengė ant parketo. Vyras prisijungė prie Deivido ir K.Voropaj pasirodymo, jo pabaigoje imitavęs konfliktą su Deiviu.

Linksma vyrų kova dėl moters privertė juodu išsirengti. Tik su trumpikėmis ant parketo likę vyrai žiūrovams kėlė juoką, o netikėtai D.Barzinsko glėbyje atsidūręs Deivis atrodė lyg pūkelis raumeningose rankose. Maža to, pasirodymo pabaigoje įsiplieskė abipusė Deivio ir Dainiaus simpatija.

Nors D.Barzinskas iš projekto oficialiai pasitraukė jau prieš kelis šeštadienius, jis nuolat pasirodo filmavimuose ir vis žengia ant parketo. Puikius santykius su projekto dalyviais palaikantis D.Barzinskas praėjusį šeštadienį drauge su jais minėjo savo gimtadienį, energingai šoko „egzamine“ ir kilnojo Jurijų Smoriginą bei kviestinę komisijos narę Rūta Janutienę.

Iškrito Dalios Michelevičiūtės pora

Susumavus dviejų paskutinių laidų komisijos ir televizijos žiūrovų balsus, pirmoji vieta atiteko Dominykui Vaitiekūnui ir Justei Žemaitytei. Antrąja vieta džiaugėsi Donatas Chlebinskas ir Gintarė Slausgalvienė. Treti laidoje liko Olegas Staniulionis ir Rūta Ramanauskaitė. Mažiausiai balsų surinko ir su projektu atsisveikino aktorės Dalios Michelevičiūtės ir Olego Koliakino pora.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius