Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kuo „Nerealiųjų“ žaidime garsųjį iliuzionistą A. Stonį nustebins žmona?

Niekam ne paslaptis, kad garsiausias Lietuvos stebukladarys Arvydas Stonys moka stebinti. Įspūdingais triukais išgarsėjęs iliuzionistas magijos pasaulio uždangą jau senokai atidengia ne tik lietuviams, bet ir smalsuoliams užsienyje.
Arvydas Stonys
Arvydas Stonys / Martyno Vidzbelio/„Scanpix“ nuotr.

Tačiau tai visai nereiškia, kad neįmanoma nustebinti paties Arvydo. O kas geriau tai gali padaryti, jei ne patys artimiausi žmonės? Į linksmąjį penktadienio vakaro TV3 žaidimą „Nerealieji. Lietuvos šeimų lyga” Arvydas atvyks su visa šeima – žmona Rita ir abiem sūnumis – Kostu ir mažyliu Džiugu. Nors Arvydas ir nėra biologinis Kosto tėtis, berniukas jau penkerius metus Arvydą laiko ir vadina tėčiu bei džiaugiasi, kad turi jų net du. Jis puikiai sutaria ir su mažuoju broliu, kuris per visą filmavimą drąsiai vaikščios po studiją, leisis paimamas laidos vedėjų ant rankų ir vis taikysis pliūkštelėti į didįjį baseiną, praneša TV3.

Stonių konkurentais kovoje dėl „Nerealiųjų” vardo taps vilniečiai Grigaliūnai. Būtent dėl jų, o jei tiksliau, dėl Grigaliūnų šeimos tėčio Antano ir Ritos Stonienės praeities ryšių ir susiklostys netikėta situacija...

„Mane pasiekė labai įdomios ir intriguojančios žinios apie tai, kad Lietuva yra labai maža ir čia visi vieni kitus pažįsta. Mama Rita Stonienė gal pati papasakos, kas ją sieja su konkurentų šeima?” – paklaus laidos vedėjas Andrius Rožickas.

„Nepasakosiu, šalia konkurento žmona sėdi...” – intriguojančiai ištars R. Stonienė.

„Drąsiau, drąsiau”, – smalsaus A. Rožickas.

„Labai intymūs ryšiai mus sieja”, – netikėtai ištars Rita.

Toks prisipažinimas privers antakius kilstelėti ir patį stebukladarį...

Kokie ryšiai sieja konkurentų komandas, kaip puikiai moka dainuoti Arvydas Stonys bei kaip jam be magijos pavyks įveikti didįjį „Nerealiųjų” baseiną, TV3 žiūrovai sužinos penktadienį, balandžio 24 dieną 19.10 val.!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius