Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kuo šįkart nustebins skandalingoji Kaušiūtė?

Aikštingoji dainininkė Rasa Kaušiūtė dar ne taip seniai buvo atsidūrusi pusplikė ant legendinio vyrų žurnalo „Playboy“ viršelio, nors tvirtina vyrais nepasitikinti labiau nei žiniasklaida.
R.Kaušiūtė
Ir kas gi R.Kaušiūtei galėjo nuimti rožinius akinius? / 15min.lt nuotr./Žilvino Pekarsko nuotr.

Šio savaitgalio laidoje „Šeštadienio rytas“ diskusija virs į atvirą pokalbį apie pasitikėjimą. Atlikėja Rasa Kaušiūtė labiau nepasitiki vyrais, nei žiniasklaida: „Man kažkas seniai jau nuėmė rožinius akinius“, – atviravo ji. Skandalistė tvirtino, kad yra ne kartą nusvilusi. Tikėti, ar ne, jūsų reikalas, tačiau Rasa prieš TV kameras sako galbūt būtent dėl to, kad yra nusvilusi, vis dar nesusuko šeimos lizdo.

Atlikėjas Vudis guosis, kad žiniasklaidoje pasirodžiusi klaidinga informacija apie jo neištikimybę antrai pusei pakeitė judviejų asmeninį gyvenimą. Vudžio draugė Sandra iki šiol negali suvokti žiniasklaidos rezgamų intrigų.

Dainininkė Roma Mačiulytė atskleidė paslaptį, kad jos buvęs sutuoktinis buvo itin įtarus, ir visuomet kitu automobiliu iš Kauno važiuodavo į Vilnių lydėdamas savo žaviąją antrą pusę. „Ilgainiui tai finansiškai neapsimokėjo, tad vyras susirado darbą Vilniuje“,  – šypsojosi Roma. O štai linksmasis „Išjunk šviesą“ lyderis Valdelis savo antrosios pusės net neketina sekti. „Geriau nieko nežinoti“, – įsitikinęs dainininkas.

Smagūs pokalbiai Jūsų laukia jau šį šeštadienį 10.00 valandą ryto BTV laidoje „Šeštadienio rytas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius