Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kupstas sieks karjeros Azerbaidžane

Naujienų portalui 15min.lt dainininko ir diplomato karjeros siekiančio Roberto Kupsto mama Nijolė Kupstas-Byla papasakojo apie sūnaus artimiausius karjeros planus Azerbaidžane.
Robertas Kupstas ir Hokšila Andradė
R.Kupstas (dešinėje) Lietuvoje stengdavosi nepraleisti vakarėlių. Vyrukas niekuomet nepamiršta bendravimo su bičiuliais. / Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr.

Naujienų portalas 15min.lt sužinojo, kad antradienį per pietus R.Kupstas išvyko į Vašingtoną. Pasidomėjome, kodėl jau kurį laiką gyvenęs Lietuvoje dainininkas ir būsimas diplomatas vėl išvyko į JAV.

„Jis vakar per pietus išvyko į Vašingtoną. Roberto studijos jau baigtos, o Amerikoje sūnus ketina ieškoti darbo, nes jau atliko ir internatūrą. Jis įgijo patirties. Esu tikra, kad su šiuo bagažu krizės metu jam bus lengviau rasti darbą“, – kalbėjo R.Kupsto mama.Kol kas Robertas nežino, ar jam viskas pasiseks, – kalbėjo N.Kupstienė-Byla.

Pasak vyruko mamos, neaišku, kuriam laikui jis išvyko. „Robertas turi gauti keletą atsakymų, nes išlaikė tam tikrą egzaminą, reikalingą pradinei diplomato karjerai. Jis išlaikė egzaminą raštu, tačiau laukia ir kitas žingsnis – interviu“, – pasakojo N.Kupstienė-Byla.

Dirbs ambasadoje?

R.Kupsto mama naujienų portalui 15min.lt prasitarė, kad vaikinas jau turi kvietimą dirbti  JAV ambasadoje Azerbaidžane. „Kol kas Robertas nežino, ar jam viskas pasiseks. Jeigu jam tiks visos siūlomos sąlygos, o Robertas tiks ambasadai, tuomet jis išvyks keliems mėnesiams į Azerbaidžaną. Kiek žinau, kitokių planų mano sūnus neturi“, – tikino moteris.

15min.lt žiniomis, R.Kupstas į JAV išvyko ne tik ieškoti darbo, bet ir domėtis studijų reikalais, mat norėtų toliau studijuoti bei siekti diplomato karjeros.

Patirties turi

Robertas Floridoje baigė prestižinį koledžą „New College of Florida“, kur įgijo tarptautinių santykių ir ekonomikos bakalauro laipsnį.

Jaunuolis turi patirties darbuojantis svarbiose politinėse institucijose. R.Kupstas dirbo Europos Parlamente, Jungtinių Amerikos Valstijų Senate buvo senatoriaus Richardo Lugaro asistentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius