-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kur atostogauja žvaigždės?

Per atostogas norėtumėte, kad šalia jūsų paplūdimyje įsitaisytų garsenybė? Tik nebūkite tikri, jog jūs ją atpažinsite be makiažo, tvarkingos šukuosenos ir prabangių drabužių. Taigi, jei susiruošėte keliauti į kažkurią iš čia paminėtų šalių, būkite budrūs: galbūt jūsų viešbučio kaimynas – žinomas žmogus!
Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas
Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas / V. Ovadnevo nuotr.
V. Ovadnevo nuotr./Deividas Norvilas-Deivis
V. Ovadnevo nuotr./Deividas Norvilas-Deivis

Deividas Norvilas-Deivis (30)
Šri Lanka
Ten, kur mažai civilizacijos

Dainininkas Deivis iki šiol puikiai mena kelionę į tolimąją Šri Lanką. „Mėgstu lankytis ten, kur mažai civilizacijos. Be to, niekur kitur gyvenime neragavau tokio aštraus maisto kaip Šri Lankoje. Aštrumas tiesiog nežmoniškas, net žodžiais nenusakomas! Nors ten turistams patiekalai ruošiami atskirai, t. y. naudojant kitokius prieskonius, aš nusprendžiau paragauti tai, ką valgo vietiniai“, – juokiasi Deivis.

Kęstutis Verslovas (45) ir Ramunė Piekautaitė (39)
San Barto sala
Ši sala tiesiog užburia

Yra vienintelė vieta šioje planetoje, į kurią vėl ir vėl norisi grįžti neseniai susižadėjusiems Kęstučiui ir Ramunei. „Ten visada šviečia saulė, vandens temperatūra siekia net 30 ºC karščio, galima mėgautis žaismingomis bangomis, nuolat skamba muzika, žmonės šoka...
Sala yra tik 25 kilometrų ilgio, todėl kiekvieną dominantį objektą galima pasiekti per kelias minutes. Architektūra nėra prabangi, bet labai skoninga. San Barto sala tiesiog užburia“, – šypsosi Kęstutis.

Algimantas Salamakinas
Algimantas Salamakinas

Algimantas Salamakinas (57)
Latvija
Pajūryje ieško ramybės

Seimo narys kasmet vyksta į Latvijos kurortą Papę. „Čia lankosi mažai žmonių, tad galima sau gulėti prie jūros ir nesijaudinti, kad kas nors atpažins, užkalbins. Būtent dėl šios priežasties Palanga man nepatinka.
Papėje gyvenu sovietinius laikus primenančiomis sąlygomis: ilsiuosi nameliuose, statytuose prieš daugelį metų, nėra šilto vandens, tualetas – lauke. Visos mano jaunystės atostogos prabėgo sėdint baidarėje. Aš pripratęs prie nedidelio komforto. Visa tai kompensuoja ramybė“, – sako Algimantas.

G. Skaraitienės nuotr./Eglė Jackaitė
G. Skaraitienės nuotr./Eglė Jackaitė

 

Eglė Jackaitė (35)
Meksika
Visur gera su mylimu žmogumi

„Keliauti be galo smagu, gera ištrūkti iš kasdienybės. Ir viešbučiai, ir aptarnavimas gali būti aukščiausios klasės, tačiau jei kompanija prasta, viskas nublanksta. Kaip sakoma, su mylimu žmogumi ir palapinėje gerai“, – teigia aktorė Eglė Jackaitė, aplankiusi kone pusę pasaulio. Jai labiausiai įsiminė poilsis Jamaikoje, Meksikoje, Ispanijoje.
„Pernai su sūnumi Elijumi lankėmės Turkijoje. Lyg ir jokios egzotikos, bet mėgavausi masažais, maistu penkis kartus per dieną. Oi, kaip smagu buvo!“ – šypsosi Eglė.

G. Skaraitienės nuotr./Jolanta Sadauskienė
G. Skaraitienės nuotr./Jolanta Sadauskienė

Jolanta Sadauskienė (38)
Vietnamas
Nemėgstu turistinių šalių

Didžiausią įspūdį Jolantai paliko poilsis Vietname. „Tai iš tikrųjų labai egzotiška ir keista šalis, be galo įdomu buvo pažinti vietos žmones, jų tradicijas, kultūrą. Dar dievinu Pietų Prancūziją. Ir klimatas, ir maistas, ir gyvenimo būdas man priimtinas. Aš nemėgstu turistinių šalių. Man patinka nuošalios vietovės. Niekas niekada manęs nenugrūstų į Turkiją ar Egiptą“, – sako modelių agentūros savininkė.

V. Ovadnevo nuotr./Nomeda Marčėnaitė
V. Ovadnevo nuotr./Nomeda Marčėnaitė

Nomeda Marčėnaitė (45)
Kuba
Antikvarinių automobilių apsuptyje

Menininkė iš kelionės po Kubą grįžo kupina neišdildomų įspūdžių. „Su vyru Mariumi buvome vieni iš tų, kurie šią šalį norėjo pamatyti dar esant gyvam jos diktatoriui Fideliui Castro.
Apsistojome viešbutyje, kuriame para kainuoja 440 litų. Taigi nereikia pamiršti, kad keliauti po Kubą – brangu. Būtina aplankyti sostinę Havaną, jog pamatytum nuostabią jos architektūrą ir pasigrožėtum antikvariniais automobiliais“, – teigia Nomeda.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius