Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kur dingsta pinigai“ – mokys taupyti

Skundžiatės, kad sunkiai pragyvenate nuo algos iki algos, kad nuolat stinga pinigų. Tačiau dažnai piniginėje vėjai švilpia ne todėl, kad per mažai uždirbate, o todėl, kad paprasčiausiai nemokate elgtis su pinigais.
Odeta Čičkauskaitė
Odeta Čičkauskaitė / Lietuvos ryto TV nuotr.

 „Užtenka pakeisti savo požiūrį į pinigus, kai kuriuos įpročius ir gyvenimas pasikeis“, - įsitikinusi naujos „Lietuvos ryto TV“ laidos „Kur dingsta pinigai“ vedėja, „Swedbank“ asmeninių finansų valdymo ekspertė Odeta Čičkauskaitė.

Kas savaitę „Lietuvos ryto TV“ eteryje ji susitiks su vis kita finansinių sunkumų turinčia šeima ir padės jai išspręsti problemas.

Kiekviena šeima filmuojama nuo savaitės iki dešimties dienų ir per tą laiką iš banko ekspertų gauna naudingų patarimų, parengtų atsižvelgus į konkrečias pajamas, išlaidas, gyvenimo būdą. Projekto rengėjai laidoje „Kur dingsta pinigai“ parodys, kaip šeima, atlikdama tam tikras nesudėtingas užduotis gali išmokti protingai valdyti savo pinigus ir sutaupyti.

Projekto kūrėjai tikisi, kad jis bus naudingas ne tik atrinktiems dalyviams, bet ir žiūrovams, kurie stebėdami nufilmuotų šeimų pastangas taupyti patys galės pasekti jų pavyzdžiu.

„Mokėjimas valdyti pinigus persikelia ir į kitas gyvenimo situacijas, šeimos santykius“, - sako projekto konsultantas, Vilniaus psichoterapijos ir psichoanalizės centro psichoterapeutas Raimundas Alekna. - „Žmonės, kurie sugeba pinigus, nesvarbu, kiek jų turi, paskirstyti taip, kad tai patenkintų bazinius jų poreikius, jaučia dvasinę pusiausvyrą ir jiems gyventi yra lengviau“.

Projektas „Kur dingsta pinigai“ yra prieš keletą metų Izraelyje debiutavusios ir didžiulio populiarumo sulaukusios laidos prototipas. Licenciją rengti šią laidą įsigijusi „Lietuvos ryto TV“ neabejoja, kad projektą pamėgs ir Lietuvos žiūrovai.

Laida „Kur dingsta pinigai“ - kiekvieną trečiadienį 20.05 val. per „Lietuvos ryto TV“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius