Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kur investuoja žinomi verslininkai? Nuo nekilnojamojo turto iki deimantų bei šampano

Finansų specialistai norinčius turėti stabilesnę ateitį ragina nelaikyti pinigų tik banko sąskaitose, o ir investuoti. Tačiau kur investuoti geriausia? To 15min paklausė ne tik eksperto, bet ir patirties investavime turinčių žinomų žmonių. Atsakymų sulaukėme išties įvairių ir įdomių – nuo nekilnojamojo turto iki vintažinio šampano.
Irena Marozienė, Daina ir Antanas Bosai, Žilvinas Grigaitis
Irena Marozienė, Daina ir Antanas Bosai, Žilvinas Grigaitis / 15min nuotr.

Visą pasaulį užklupusi pandemija dar kartą parodė, kokios nestabilios gali būti pajamos – dalies žmonių atlyginimai pastebimai sumažėjo, dalis išvis liko be darbo. Tai skatina galvoti apie papildomus pinigų šaltinius, užtikrinsiančius sočią ir stabilią ateitį, pavyzdžiui, investavimą – investavus pinigus į tam tikras sritis po kurio laiko galima tikėtis nemažų grąžų.

Kad investuoti verta, įsitikinę ir 15min kalbinti garsūs verslininkai – Irena Marozienė, Žilvinas Grigaitis, Daina ir Antanas Bosai.

Tiesa, sritys, į kurias jie investuoja, stipriai varijuoja: vieni prioritetą teikia tradiciniams instrumentams, tokiems kaip nekilnojamasis turtas, o, pavyzdžiui, Ž.Grigaitis pinigų negaili alternatyvoms – vintažiniam šampanui, antikvarui ir deimantams.

Investuoja vis dar retas

Prie Ž.Grigaičio ir kitų dar sugrįšime, tačiau, remiantis bendra statistika, lietuviai investuoti nėra itin linkę. Nelinkę ne tik investuoti, bet ir taupyti, kas yra pirminis žingsnis iki investavimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius