Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kur slypi Baikštytės jaunystės paslaptis?

Tikriausiai ne kartą gatvėje esate pastebėję žmogų, kuris patraukia aplinkinių dėmesį ir savo išvaizda priverčia aiktelėti iš pavydo. Yra dalis žmonių, kurių išvaizdai bėgantys metai įtakos neturi. Toli tokios asmenybės ieškoti nereikia. Šį šeštadienį, 10 val. „Lietuvos ryto“ TV laidoje „Išjunk siurblį – pramogų panorama“ laidos vedėja Lavija Šurnaitė studijoje kalbins visuomet jaunai atrodančią žinomą Lietuvos aktorę – Gražiną Baikštytę.
Gražina Baikštytė
Gražina Baikštytė / „Scanpix“ nuotr.

Moteris, ne per seniausiai pradėjusi dirbti vienos televizijos laidos vedėja, dar ir šiandien savo išvaizda sugeba nustebinti įvairaus amžiaus žmones. Kur slypi jaunystės paslaptis ir kaip kitiems pasiekti tokį puikų rezultatą?

Žinoma grožio specialistė, visažistė Jolanta Sargautytė, moterims taip pat turės naudingų patarimų. Kaip pasirinkti kosmetiką, kuri atitiktų jūsų poreikius ir nedirgintų odos? Į ką svarbu atkreipti dėmesį perkant išreklamuotus, grožį puoselėjančius produktus? Ar teisingas mitas, kad kaina dažniausiai atspindi gaminio kokybę? Kaip paryškinti ir atskirti dieninį makiažą nuo vakarinio? Svarbi informacija apie rudeniškas madas ir ką tik grožio industrijoje pasirodžiusias naujienas.

Jeigu mėgstate savo odą praturtinti įvairiais kremais, tuomet laidos žurnalistai kaip tik jums paruošė specialų reportažą apie naminius kremus. Kokie jų privalumai ir kaip juos tinkamai naudoti?

Čia savo žodį tars ne maisto produktų inspekcijos vyriausioji inspektorė Elena Rinkevičienė.

„Į Lietuvą atslinkus ne tik rudeniui, bet ir pirmiesiems šalčiams, šioje laidoje didelį dėmesį skirsime mezginiams. Apie juos kalbėsimės su mezgimo specialistėmis Viktorija ir Gintare. Laidos viešnios ne tik papasakos apie šio sezono naujienas, bet ir patars, kaip tinkamai prižiūrėti megztus daiktus“, – teigia laidos vedėjas Paulius.

Džiazuojančia savaitgalio nuotaika televizijos žiūrovus bandys užkrėsti Artūro Noviko vadovaujamas vokalinės grupės ansamblis, astrologines naujienas pristatys gamtos mokslų daktarė Angelina Zalatorienė, o savaitgalio spaudą išsamiai apžvelgs laidos vedėjai Lavija ir Paulius.

Tiesioginė „Lietuvos ryto“ televizijos laida „Išjunk siurblį – pramogų panorama“ šeštadienį 10 val. ryte.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius