-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kuri Lietuvos žvaigždė turi nepriekaištingą skonį ir stiliaus jausmą?

Tai paaiškės šeštadienį per pirmąjį Lietuvos šopoholikų čempionatą.
Genutė Žalienė
Genutė Žalienė / LNK nuotr.

Šeštadienį grupės „Olialia pupytės“ lyderė Oksana Pikul ir kitos Lietuvos žvaigždės turės dvi valandas, per kurias galės įrodyti, kad turi nepriekaištingą skonį ir stiliaus jausmą. Gegužės 7 dieną, 12 valandą, prekybos ir pramogų centre „Ozas“ prasidės pirmasis Lietuvos šopoholikų čempionatas, kurio metu „Olialia pupytės“ grupės lyderė Oksana Pikul, grupės „Yva“ dainininkė Ieva Stasiulevičiūtė, aktorius Gytis Šapranauskas, televizijos laidų vedėjos Ugnė Skonsmanaitė ir Indrė Burlinskaitė, „Olialia pupytės“ Skaistė Steikūnaitė ir Marina Bui, dizainerė Genutė Žalienė, radijo stoties „ZIP FM“ DJ Rolandas Mackevičius, dainininkai Lukas Pačkauskas ir Donatas Baumila, koncertų bei renginių organizatorė Lauryna Anusevičiūtė ir kitos Lietuvos žvaigždės rungsis dėl metų šopoholiko titulo.

Metų šopoholiko rinkimuose Lietuvos žvaigždžių laukia tikrai sunki užduotis – per dvi valandas stilingai apsirengti nuo galvos iki kojų, įskaitant papuošalus ir aksesuarus ir išleidžiant ribotą pinigų sumą. Kiekvienai Lietuvos žvaigždei bus įteikti 500 litų vertės prekybos centro „Ozas“ dovanų čekiai bei 100 litų vertės Vokietijos avalynės prekybos tinklo „Deichmann“, apatinio trikotažo parduotuvės „La Senza“, juvelyrinių dirbinių ir dovanų parduotuvės „Mados prieskoniai“, namų apyvokos ir interjero prekių parduotuvės „Alan Deko“ bei žaidimų ir galvosūkių parduotuvės „Hobby Shop“ dovanų čekiai. Be abejo, didelės pirkinių maratono nuolaidos „Ozo“ parduotuvėse padės Lietuvos pramogų verslo atstovams įveikti užduotį.

Metų šopoholiko rinkimuose teisėjaus stiliaus ekspertas Mantas Petruškevičius. „Pirkinių maratonai ir festivaliai vyksta visame pasaulyje ir šaunu, kad ši tradicija pasiekė Lietuvą. Pirkinių maratonai išsiskiria ne tik gigantiškomis nuolaidomis, bet ir ypatinga aura. Juk šopingas – tai tikra aistra ir malonumas. Džiugu, kad šis renginys vyksta prekybos centre „Ozas“, kur gausu unikalių parduotuvių. Norėčiau išskirti „Peek & Cloppenburg“. Tai tikra puikaus stiliaus ir gero skonio oazė“, – sako stilistas Mantas Petruškevičius.

„Jau senai žinoma, kad parduotuvių siaubimas kelia nuotaiką, vaduoja nuo depresijos, todėl su malonumu sutikau dalyvauti pirmajame šopingo (pirkinių) maratone Lietuvoje. Kas gali būti geriau – puikios parduotuvės, didžiulės nuolaidos ir siekis laimėti metų šopoholiko titulą. Galų gale atėjo pavasaris ir iš tikrųjų laikas atnaujinti garderobą“, – sako dizainerė Genutė Žalienė. Jai pritarė aktorius Gytis Šapranauskas: „Pats laikas atsinaujinti – pasiruošti vasaros sezonui. Šopingo maratonas ir šopoholikų varžybos – puiki galimybė tai padaryti. Na, parduotuvės, laikykitės, šopoholikai eina...“

„Mums, moterims, šopingas visada buvo ir yra tikra atgaiva. Juk taip malonu nusipirkti kažką gražaus, pradžiuginti dovanomis mylimą žmogų arba artimuosius“, – sako „Olialia pupyčių“ lyderė Oksana Pikul. „Yvos“ grupės dainininkė Ieva Stasiulevičiūtė pripažino, kad šopingas jai – tikrų tikriausias malonumas. „Puikus jausmas, kai pavyksta įsigyti gražų ir tinkantį daiktą, todėl tikiu, kad šopingo maratonas suteiks daug gerų emocijų“, – sako Ieva.

Šopingo maratoną prekybos ir pramogų centre „Ozas“ atidarys pirmasis Lietuvos šopoholikų paradas, kuriame dalyvaus Lietuvos žvaigždės, speciali šopoholikų komanda bei pirkėjai. Renginio pradžia 12 valandą. Metų šopoholiko rinkimai prasidės 12 valandą 20 minučių, greičiausio šopoholiko rungtis – 13 valandą, bėgimo su pirkinių maišais čempionatas – 13 valandą 30 minučių.

Gegužės 7–8 dienomis prekybos ir pramogų centre „Ozas“, Vilniuje, vyks pirmasis Lietuvoje šopingo maratonas. „Tai ne eilinis išpardavimas ar tiesiog akcija, pirmasis šopingo maratonas – tai tikra pirkėjų šventė, kurios metu vilniečių ir miesto svečių lauks tikrų šopoholikų paradas, Lietuvos žvaigždžių kova dėl metų šopoholiko titulo, pirmasis bėgimo su pirkinių maišais čempionatas bei beprotiškas išpardavimas, kai šimtai parduotuvių suteiks realias, pašėlusias nuolaidas net iki 80 procentų“, – sako prekybos ir pramogų centro „Ozas“ vadovė Inga Navickaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius