Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kurioziškas situacijas koncertų metu prisiminęs D.Norvilas: „Apie tai kalbėjo net kunigas per pamokslą“

Žinomi Lietuvos žmonės, scenos aktoriai, televizijos ar radijo laidų vedėjai neretai atrodo esantys tobuli ir gyvenantys tokį patį tobulą gyvenimą, matomą ekranuose ar socialiniuose tinkluose. Vieni juos myli, kiti nekenčia, tačiau jie lygiai tokie patys žmonės, kaip ir visi kiti, kuriems neretai nutinka kuriozinės, smagios situacijos, priverčiančios susigėsti arba galvoti kaip suktis iš susidariusios padėties.
Deivis Norvilas
Deivis Norvilas / „Lietuvos ryto“ televizijos nuotr.

Gyvenimo būdo laidoje laidoje svečiai atidengė visas užkulisių užuolaidos ir atskleidė smagiausias istorijas, nutikusias tiesioginių eterių ar pasirodymu metu žinomiems pramogų pasaulio atstovams. Laidoje prisiminimais dalinosi dainininkas Deivis Norvilas, operos solistas Edmundas Seilius, TV laidų vedėjas ir žurnalistas Edvardas Žičkus, sporto laidų vedėjas ir varžybų komentatorius Ignas Grinevičius bei radijo laidų vedėja Simona Čėsnaitė.

Atlikėjas Deividas Norvilas-Deivis tikino ne iš karto nusprendęs pasirinkti muzikanto kelią. Vedamas tėvo pėdomis, vyras turėjo tapti lengvosios atletikos sportininku, tačiau vis tik meilė muzikai nuvedė kitais keliais.

„Mintys apie dainininko karjerą neatėjo iš karto. Vaikystėje lankiau liaudies šokius ir sportavau, nes tėtis – lengvosios atletikos treneris. Ir tik būdamas 14-iolikos parašiau pirmąjį savo eilėraštį, o jau tuomet viskas pasisuko muzikavimo kryptimi, ėmiau mokytis groti gitara, pianinu, dainuoti“, – laidoje pasakojo Deivis.

„Lietuvos ryto“ televizijos nuotr. /Deivis Norvilas
„Lietuvos ryto“ televizijos nuotr. /Deivis Norvilas

Beveik 25 metus muzikuojantis atlikėjas yra ne tik puikus dainininkas, bet ir aktorius bei renginių ir laidų vedėjas. Nenuostabu, jog per tiek karjeros metų ne kartą yra pasitaikę kuriozinių situacijų, kurių dažnas žiūrovas nė nepastebi. Vieną tokią Deivis prisiminė ir laidoje.

„Turėjau kartą renginį, eglutės įžiebimą Kaune, tačiau žinojau, kad turėsiu koncertą tą pačią dieną prieš šį renginį ir informavau bei perspėjau visus jo organizatorius jog tikrai vėluosiu. Tačiau nežinau kas šovė elektrikui į galvą, jog laikrodžiui išmušus lygiai šeštą valandą vakaro, jis ėmė ir eglutę įžiebė.

Visi žinoma laimingi, tačiau po to gerą pusvalandį niekas daugiau scenoje nevyksta. Žinoma, kai atvažiavau, buvo daug aiškinimosi, bet smagiausia dalis įvyko kitą dieną. Pasirodo vienoje Kauno bažnyčių po to renginio kunigas sakė pamokslą įvardindamas ir šį atvejį: „Ar vertas laukimas, kai reikia laukti visas keturiasdešimt minučių ir nežinai ar sulauksi?“. Papuoliau į tą pamokslą, nors buvau mažiausiai kaltas“, – laidoje juokavo Deivis.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Deivis Norvilas ir Renata Voitechovskaja
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Deivis Norvilas ir Renata Voitechovskaja

Smagią istoriją laidoje prisiminė ir operos solistas Edmundas Seilius. Nors susiklosčiusi situacija galėjo turėti ir liūdną pabaigą, vis tik greita Edmundo reakcija išgelbėjo visą renginį.

„Vyko Kaune renginys, tačiau dar prieš jam prasidedant žiūriu, kad ant scenos krašto sustatyti nedideli ugnies fejerverkai, o šalimais stovi tikra kalėdinė eglutė. Įtariau, kad gali kas nors nutikti, tačiau mane patikino jog viskas apskaičiuota saugiu atstumu. Na mes atliekame pasirodymą, paskutiniai jo akordai, užsidega tie fejerverkai ir aš tik matau, kad ta eglutė ima liepsnoti. Aš greitai čiupau ant vaišių stalo stovintį šampano butelį, atkimšau jį ir užgesinau juo tą eglutę. Visiems buvo šokas, tačiau svarbu, kad pasibaigė laimingai“, – pasakojo Edmundas.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Edmundas Seilius
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Edmundas Seilius

Nuotykių ir neplanuotų situacijų nutinka ne tik koncertų ar renginių metu, bet ir gyvame eteryje. Radijo laidų vedėja Simona Čėsnaitė pasakojo, jog klausytojų nuotaikai įtakos turi net mėnulio fazės.

„Darbas tiek radijo, tiek bet kuriame tiesioginiame eteryje yra labai smagus, bet tuo pačiu ir labai sudėtingas, būtent dėl to, kad tu pats negali transliuoti blogų emocijų, ypač jei laida yra pozityvi. Tą labai veikia net ir mėnulio fazės. Pilnatis ir tiesioginis radijo eteris yra nuostabus tandemas, nes tuo metu padažnėja keistesnių skambučių“, – laidoje tvirtino Simona.

Itin juokingą istoriją apie skambučius pasidalino ir televizijos laidų vedėjas bei žurnalistas Edvardas Žičkus. Daugiau nei 20 metų televizijoje dirbantis žurnalistas tikino, jog redakcijose telefonas beperstojo skamba tuomet, kai yra įvykę kažkas rimto, tačiau šį kartą situacija buvo kiek kitokia.

„Vieną kartą atvažiuoju į darbą, girdžiu, jog skamba telefonas, tačiau kolegos redakcijoje jau juokiasi ir sako, kad dabar mano eilė pakelti. Na aš atsiliepiu ir girdžiu kaip pagyvenęs vyras šaukia į ragelį, jog dinozaurai baigia sutrypti areną Ozo gatvėje. Jisai skambino į visas pagalbos tarnybas bei televizijas su didžiausiu pasipiktinimu, kodėl niekas negelbėja.

Pabandžiau nuraminti tą žmogų ir tuo mūsų pokalbis pasibaigė. Tačiau spėkit kas nutiko vėliau, važiuoju aš namo būtent pro tą gatvę ir vos nepadariau avarijos – ten iš tikrųjų vaikščiojo dinozaurai! Akimirką pagalvojau, kad gerokai persidirbai, nors pasirodo, bet buvo specialios projekcijos sukurtos kažkokiam projektui“, – juokinga istorija dalinosi žurnalistas.

Arno Strumilos / 15min nuotr./Edvardas Žičkus
Arno Strumilos / 15min nuotr./Edvardas Žičkus

Sporto laidų vedėjas ir varžybų komentatorius Ignas Grinevičius taip pat antrina laidos svečiams, tvirtindamas, jog darbas tiesioginiame eteryje priverčia išlipti iš komforto zonos, o bendravimas su emocingais sportininkais po varžybų dažnai tampa nelengvu iššūkiu.

„Svarbiausia tvirtas žinojimas, jog nieko jau kitaip tą akimirką nebus, reikia suktis toje situacijoje kurioje esi. Kai tai priimi kaip duotybę, dingsta tiesioginio eterio panika. Tiesioginiai eteriai yra net jaukesni negu filmavimai, kuomet gali pakartot, iškirpt, permontuot. Jų metu tu funkcionuoji maksimaliai, negali būti nesusikaupęs.

Žinoma, kalbinantis sportininkus ar trenerius po varžybų reikia kantrybės, anksčiau būdavo dalinai net neįmanoma, tačiau dabar tie žmonės šiek tiek liberaliau ima žiūrėti į savo nuotaikų pokyčius. Yra tekę gaudyti po arenų užkulisius nežinant ar rasi, o kartais net ir iš karštų situacijų tenka išsitraukti, kuomet prasideda lengvas apsižodžiavimus tarp priešiningų komandų“, – darbo televizijoje užkulisius atskleidė Ignas.

Ką tenka paaukoti dėl darbo pramogų pasaulyje, kokiais didžiausiais karjeros pasiekimais gali didžiuotis laidos svečiai bei kas iš tikrųjų nutinka už kamerų ar užkulisiuose – visos paslaptys jau šį ketvirtadienį, 21.30 val. „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Skyrybos“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius