Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kviečiu šokti“: Andrius Butkus Eriką Vitulskienę laikinai iškeis į Irūną Puzaraitę

Už 400 kilometrų nuo Vilniaus Vitebske vykstantis festivalis „Slavianskij bazar“ viesulu įsisuko į LNK „Kviečiu šokti“ šokėjų gretas.
Andrius Butkus ir Erika Vitulskienė
Andrius Butkus ir Erika Vitulskienė

Savaitei Eriką Vitulskienę palieka Andrius Butkus, o savo partnerius į koncertus Baltarusijoje iškeičia seserys Ineta ir Irūna Puzaraitės.

Dėl sustojusių trijų LNK šokių porų treniruočių kaltas kasmetinis populiarusis festivalis „Slavianskyj bazar“, sutraukiantis ryškiausias estrados žvaigždes ir nuolat kviečiantis atlikėjus iš Lietuvos.

Andrius Butkus festivalyje šoks dainuojant Irūnai Puzaraitei ir Evelinai Anusauskaitei. Dėl partnerio išvykos į Baltarusiją Erika Vitulskienė galės truputį atsikvėpti.

„Truputį pailsės, bet ir padirbės. Paliksiu jai namų darbų. Reikia šlifuoti kai kuriuos žingsnelius. Ketvirtadienį ryte grįšiu iš Vitebsko – ir iš karto repetuoti. Mums su Erika dar reikia daug nuveikti, šou jau čia pat“, – sako Andrius Butkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius