Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kviečiu šokti“ kino apdovanojimų vakare Zvonkė virs verge Izaura

Šį šeštadienį LNK šokių projektas „Kviečiu šokti“ pakvies į kino apdovanojimų vakarą. Autoritetinga komisija teiks kino apdovanojimus, o šokėjai šoks scenas iš gražiausių kino filmų.
N.Zvonkė
N.Zvonkė / LNK nuotr.

Septynias dienas per savaitę žingsnelius ant parketo gludinantys šokėjai bus apdovanoti už savo sunkų triūsą. Iškilmingame vakare bus įteiktos statulėlės už „Antraplanį vyro vaidmenį“, „Garso takelį“, „Prodiuserio darbą“, „Vyro vaidmenį S kategorijos filme“, „Už specialųjį efektą“, „Metų debiutą“ , „Viso gyvenimo nuopelnus“. Apdovanojimus teiks „Kviečiu šokti“ vedėjų trio – Rolandas Vilkončius, kitas Rolandas Vilkončius ir Inga Valinskienė. 

Projekto šokėjai kino apdovanojimų vakarui rengia šokius pagal garsiausius kino filmus. Radži su Ana pasirinko „Romeo ir Džuljetą“, Vilija su Artūru – „Saulėlydį“, Andrius Paulavičius – „Gatvės tango“, Laura Valytė su Vadimu – „Buratino nuotykius“, Andrius Šedžius su Beata – „Mano svajonių Džinę“, Rita Pivoriūnaitė su Karoliu – „Ostiną Pauersą“, Jolanta Paulauskienė su Andriumi - „Džiaze tik merginos“, Rūta Mikelkevičiūtė su Adomu – „Mulen Ružą“, o Sakalas Uždavinys su Viktorija šoks šokį net iš dviejų filmų –  sceną apie „Žmogaus voro“ kovą prieš „Žvaigždžių karus“.

Pop scenos karalienė Natalija Zvonkė kino vakarui pasirinko vargšės vergės Izauros įvaizdį. Jiedu su Dainiumi Dimša šoks kultinio brazilų serialo „Vergė Izaura“ meilės istoriją. Besiruošdama pasirodymui, Zvonkė pažiūrėjo net 30 serialo serijų. Praėjusį šeštadienį Natalija įkūnijo Egipto karalienę Kleopatrą. Tąkart „Kviečiu šokti“ buvo teminis garsiausių meilės istorijų vakaras.

„Kviečiu šokti“ kino apdovanojimų vakaras – šeštadienį 19 val. per LNK.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius