Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kviečiu šokti“ pristatyme – moterų viliotiniai ir pamestas batelis (nuotraukos)

Pirmadienio vakarą saulės palydėti LNK šokių projekto „Kviečiu šokti“ dalyviai susirinko ant Vilniaus dangoraižio stogo. Ten vyko prašmatnus ir akį rėžiantis tikriausiai paskutinis šio projekto pristatymas, prieš jam prasidedant.
Milda Bartašiūnaitė su šokių partneriu
Projekto „Kviečiu šokti“ dalyviai – ant dangoraižio stogo / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Likus vos dvylikai dienų iki naujojo LNK televizijos sezono ir projekto „Kviečiu šokti“ pradžios, pasipuošę ir pasitempę jo dalyviai dar kartą prisistatė žiniasklaidai ir pasigrožėjo vienas kitu. O  grožėtis turės kuo ir televizijos žiūrovai – seksualumo ir erotikos šiame projekte tikrai netrūks.

Vien ko verta visų vyrų dėmesį mokanti patraukti Milda Bartašiūnaitė, drąsiai pareiškusi, kad jos sekso patarimus šokių partneris išbando praktiškai! Ji fotografus sutraukė įgudusiais vilioklės judesiais ir viliotiniais, kurie jau tampa tradicija. Po ilgokos pertraukos aktyviai repetuoti šokius pradėjo ir šviesiaplaukė „Olialia pupytė“ Oksana Pikul, kuri kol kas šokių aikštelėje judėjo nedrąsiai.

Vilija Matačiūnaitė, slėpdama akis po saulės akiniais, neslėpė abipusės simpatijos su šokių partneriu Arturu Bajoru, tikindama, kad „bajoras yra bajoras“. Tuo tarpu aktorius Sakalas Uždavinys, šokdinantis Arturo žmoną Viktoriją, santūriai tikino, kad „erotika santykiuose ir erotika šokiuose – du skirtingi dalykai“.

„Teleloto“ vedėjas Jonas Radzevičius, sekmadienį atšventęs savo gimtadienį, neslėpė, kad didžioji dalis jo gautų linkėjimų buvo šiek tiek ironiško pobūdžio dėl šokių – jo atlikti šokio judesiai sulaukė publikos šypsenų ir audringų plojimų.

Čigoniškų judesių, o gal ir šokių projekte žadėjo Radžis ir taip ekspresyviai griebė partnerę į glėbį, kad ši pametė batelį. Tiesa, tai dainininkui nesutrukdė baigti šokio ir net prasitarti apie ketinimus laimėti šį projektą. O kam iš tiesų seksis geriausiai – paaiškės jau netrukus.

Projektas „Kviečiu šokti“ nuo rugpjūčio 21 dienos bus tiesiogiai transliuojamas iš Vilniuje esančios Teatro arenos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius