Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baldų įmonės gimtadienį kviestiniai svečiai šventė Vilniaus dangoraižio terasoje

Liepos 18-osios vakarą žinomus žmones subūrė šventė – baldų salonas „Vadasiga“ kartu su ištikimiausiais klientais, partneriais ir draugais, kolegomis šventė 15-tąjį įmonės gimtadienį. Verslo centro terasoje 19-tame aukšte skambėjo muzika, sveikinimai, svečiai vaišinosi Italijos vynuogynų gėrimų degustacija ir gardžiais patiekalais.
Žilvinas Grigaitis ir Giedrius Leškevičius
Žilvinas Grigaitis ir Giedrias / Gediminas Bartuškos nuotr.
Temos: 1 Gimtadienis

Cruise line aprangos kodu renginio organizatoriai svečių paprašė pasipuošti ne be reikalo. Baldų salono kolekcijose atsispindi jūros, dangaus spalvos, įmonę nuo pat jos įkūrimo pradžios lydi baltos ir mėlynos atspalviai.

„Šiandien kartu klientais, draugais, partneriais, kolegomis švenčiame. Per 15 metų įvykdėme daug ir įvairių privačių namų, viešbučių, verslo centrų interjero projektų, o kai kurie baldai nukeliavo net iki Holivudo. Džiaugiuosi, kad šalia yra tie žmonės, kurie kartu įveikia iššūkius ir švenčia pergales“, – komentavo „Vadasiga“ direktorius Vaclovas Daukintis.

Svečiai gėrėjosi dangaus baleto dueto žvaigždžių šokiu, kurį atliko balerina Kristina Tarasevičiūtė su partneriu, o vakaro pabaigoje šokti pakvietė grupė „The Roop“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius