Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kviestiniai svečiai smaginosi demonstracinėse vestuvėse: puotos nepraleido ir žinomi žmonės

„Ramunės švenčių studija“, vadovaujama įkūrėjos Ramunės Lapienienės ir jos dukters Karolinos, ketvirtadienio vakarą pakvietė svečius į demonstracinę vestuvių puotą.
Kviestiniai svečiai smaginosi demonstracinėse vestuvėse
Kviestiniai svečiai smaginosi demonstracinėse vestuvėse / Ilja Sivakoff nuotr.

Vestuvių dekoro, meniu ir programos idėjos bei naujausios tendencijos kviestinei publikai buvo pristatytos taip, kad svečiai pasijautė tarsi dalyvautų tikrose vestuvėse.

Šventėje buvo visko: 4-ių patiekalų „gala“ vakarienė, smagių pramogų, geros gyvos muzikos ir, žinoma, šokiai. O demonstracines vestuves patikėta vesti renginių ir TV laidų vedėjui Mantui Stonkui. Šventėje taip pat dalyvavo Vaida Skaisgirė, Petras Daunys, Rytis Cicinas, Kastytis Kerbedis, Rasa Barauskaitė, Goda Šleinytė ir kt.

Vestuvių organizatorė Ramunė su džiaugsmu pristatė savo ilgametę patirtį ir tikisi, kad kviestinė publika įvertins jos profesionalumą. Šventė be rūpesčių! – Ramunės komandos šūkis, lydintis kiekvienas užsakovams organizuojamas vestuves ar šeimos šventę.

Puotos akimirkos – galerijoje:

Kiekviena šventė̇ reikalauja kruopštaus pasiruošimo, o jos sklandus organizavimas – profesinių žinių. „Ramunės švenčių studijos“ komanda pasirūpins šventės planavimu, pasiūlys geriausius sprendimus, o jaunieji galės jos laukti be rūpesčių ar organizacinio nerimo.

„Jau daugiau nei penkerius metus gyvenu vien jūsų šventėmis. Tai ne tik mano darbas – tai tikrų tikriausia mano aistra. O juk žinia, kad su užsidegimu ir meile atliekamas darbas duoda stebuklingus rezultatus“, – šypsosi Ramunė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius