Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

L.Kazlauskienė vyrą Petrą laiko gydytoju: „Blogai pasijutus, tuoj mane suremontuoja“

Kad Liveta ir Petras Kazlauskai yra puiki pora scenoje ir gyvenime, žino daugelis. Tačiau dabar garsūs atlikėjai pirmą kartą prabilo apie tai, kad jiedu vienas kitam – ir geriausi vaistai, ir gydytojai, ir neblėstančio grožio eliksyras.
Liveta ir Petras Kazlauskai
Liveta ir Petras Kazlauskai / LNK nuotr.

„Mano grožį ir sveikatą saugo mano vyras Petras“, – drąsiai sako Liveta, neabejojanti, kad sutuoktinis – ne tik geriausias draugas, bet ir... gydytojas.

„Turiu tokią knygutę, joje nupiešti visi taškai, kur ką paspaudyti, jeigu jai skauda, pavyzdžiui, galvą ar širdukę, jeigu spaudimas per aukštas“, – naująjį savo pomėgį laidoje „KK2 penktadienis“ atskleidžia Petras.

„Aš jam tik ištiesiu rankelę ir jis mane suremontuoja. Petru labai pasitikiu, nes jeigu taip skauda galvą, kad nebegaliu net atsimerkti ir jau nebežinau, kur dingti, aš tik pasakau, kad man yra blogai ir jis tuoj pat mane suremontuoja. 20 minučių ir aš vėl sveika ir lekianti“.

Liveta neslepia ir to, kad drauge su Petru jie ir gydosi, ir gražinasi. Neseniai abu ryžosi vienodoms grožio operacijoms, rašoma LNK televizijos pranešime spaudai.

„Mes abu darėmės viršutinių vokų pakėlimo operacijas. Petras ėjo labiau dėl kompanijos. Maža to, vyras ėjo pirmas, kad įsitikintų ir man papasakotų, ar operuojant neskauda“, – Kazlauskų šeimos paslaptis atskleidžia Liveta.

Kad išvaizda gyvenime atveria daug durų, gerai žino ir naujojo pasimatymų šou „Pasakyk man – Taip“ vedėja, nuomonės formuotoja Agnė Kulitaitė. Mergina pripažįsta, kad grožis – labai subjektyvus dalykas.

„Pasiskaičiusi komentarus apie save suprantu, kad esu divos ir marozo remiksas. Vieniems atrodau visiška valkata, o kitiems – absoliuti diva“.

LNK nuotr./Agnė Kulitaitė
LNK nuotr./Agnė Kulitaitė

Ir nors dabar Agnė į blogus komentarus nekreipia dėmesio ir pasitiki savimi, taip buvo tikrai ne visada.

„Ypač daug išgyvenimų teko paauglystėje, kai buvo hormonų audros, kai man neaugo krūtinė, o jau visos buvo papingos ir aš kišdavausi kojines į liemenėlę“, – pasakoja Agnė.

„KK2 penktadienis“ – penktadienį, 19:30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius