-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„L'Officiel“ 100-mečio šventėje – išsipustę svečiai: tarp jų ir N.Bunkė

Ketvirtadienio vakarą pasipuošę svečiai rinkosi Vilniaus senamiestyje įsikūrusiame prabangiame viešbutyje „Narutis“. Čia buvo minimas žurnalo „L’Officiel“ šimtmečio jubiliejus.
Inga Paksaitė-Stumbrienė, Aivaras Stumbras, Merūnas Vitulskis ir Erika Vitulskienė, Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus, Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė
Inga Paksaitė-Stumbrienė, Aivaras Stumbras, Merūnas Vitulskis ir Erika Vitulskienė, Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus, Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė / Juliaus Kalinsko nuotr.

Vakarėlio aprangos kodas – „100 metų mados“ – leido svečiams išreikšti savo kūrybiškumą ir semtis įvaizdžio idėjų iš skirtingų laikotarpių. Garsaus dekoratoriaus Manto Petruškevičiaus išpuoštame viešbutyje „Narutis“ tvyrojo prabangaus prancūziško buduaro atmosfera, gimtadienio dalyviai skanavo viešbučio paruoštų vaišių, o šventišką nuotaiką kūrė muzikos projektų agentūros „Rootslive“ pakviesta saksofonininko Roko Jauniaus džiazo grupė.

„Naručio“ kieme žvilgsnius traukė išskirtinis automobilis – vienas sportiškiausių „Jaguar“ modelių naujasis „Jaguar F-TYPE“. Tai aistringai individualus, galingas ir veržlus automobilis, pavergiantis šiuolaikišku dizainu ir laukine dvasia.

Į vakarėlį susirinko garsiausi Lietuvos žmonės, tarp jų – Natalija Bunkė ir Edgaras Eidėjus, Simona Nainė, Simona Starkutė, Vaida Skaisgirė, Inga Paksaitė-Stumbrienė ir Aivaras Stumbras, Merūnas Vitulskis ir Erika Vitulskienė, Rimvydas Širvinskas-Makalius bei Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė.

Vakarėlio akimirkos – galerijoje:

Susirinkusieji į „L’Officiel“ gimtadienio šventę turėjo išskirtinę galimybę pirmieji pasimatuoti naujausią mados namų „Versace“ 2021 metų rudens ir žiemos akinių kolekciją, kurią jau greitai bus galima rasti optikos salonuose „Fielmann“. Didingos gamtos ir architektūros įkvėpti modeliai spindi „Versace“ būdinga prabanga, o drąsaus dizaino rėmelius puošia garsusis „Medūzos“ logotipas ir kristalais žėrintis „La Greca“ motyvo raštas, rašoma pranešime spaudai.

Renginio vedėjas aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis kvietė svečius apsilankyti skirtinguose viešbučio kambariuose ir atrasti sezono grožio bei mados naujienas. Natūralios kosmetikos ženklas „L’Occitane“ šventės dalyvius supažindino su veido odai skirtomis priemonėmis ir atskleidė paslaptį, kaip rytą po vakarėlio pasitikti be jokių nuovargio žymių. Tvari minimalistinė kosmetika „MATH Scientific“ pradžiugino odos priežiūros priemonėmis.

„Ellips Lietuva“ pristatė plaukų priežiūros naujieną – pirmuosius Lietuvoje tepamus vitaminus plaukams. Tai akimirksniu veikianti priemonė, apsauganti plaukus nuo karščio, cheminio poveikio, vėlimosi ir galiukų skilinėjimo. Susirinkusieji susipažino ir su kitos linijos produktais, skirtais ne tik grožiui, bet ir sveikatai puoselėti.

100-mečio vakaras buvo kupinas ne tik geros nuotaikos, pramogų, bet ir dovanų. Vakarėlio dalyviai džiaugėsi ir rėmėjų įsteigtais prizais, ir naujausiais „L’Officiel Lithuania“ rugsėjo numeriais, kurie jau pasirodė prekyboje.

Žurnalas „L’Officiel“ pradėtas leisti dar 1921 metais Paryžiuje. Pastarąjį šimtmetį savo puslapiuose jis pristatė talentingiausius mados, meno ir kultūros sričių atstovus, supažindino skaitytojus su amžinosios elegancijos simboliu – paryžiete, su jos aistra madai ir menui. Nuo pirmųjų dienų žurnalas aprašydavo aukštuomenei skirtą Paryžiaus madą, tačiau pamažu jis apėmė vis daugiau sričių ir bėgant laikui pristatė leidinius, apžvelgiančius ne tik moterišką, bet ir vyrišką madą, gyvenimo būdą, interjerą, meno bei laikrodžių pasaulį. Šiandien „L’Officiel“ vardas vienija daugiau nei 30 redakcijų visame pasaulyje, o grupės žurnalai leidžiami 80-yje šalių nuo JAV, Italijos, Argentinos iki Singapūro.

Į Lietuvą „L’Officiel“ atkeliavo 2010 metais, tad neseniai minėjęs dešimtmetį „L’Officiel Lithuania“ rugsėjo pradžioje surengė 100-ojo tarptautinio leidinio gimtadienio šventę. Renginyje buvo pristatyti ir naujausi „L’Officiel Lithuania“ bei „L’Officiel Hommes“ rugsėjo numeriai. Šį kartą jų viršelius papuošė vieni ryškiausių Lietuvos veidų – Natalija Bunkė ir Justinas Jankevičius. Šimtmečio proga „L’Officiel Lithuania“ išleido ir ribotą skaičių rugsėjo žurnalų, kurių viršelyje – talentinga amerikiečių aktorė Jessica Chastain, šįmet pristatanti net kelis naujus kino projektus.

„Labai smagu, kad mano „L’Officiel Lithuania“ viršelis sutapo su tokia svarbia „L’Officiel“ švente. 100-mečio gimtadienis žymi naują žurnalo etapą, o rugsėjo numeris – mano gyvenimo pokyčius. Dėkoju kūrybinei komandai už be galo gražų viršelį, sveikinu „L’Officiel“ ir kviečiu švęsti kartu vartant naująjį numerį“, – džiaugėsi „L’Officiel Lithuania“ rugsėjo veidas Natalija Bunkė.

„L’Officiel“ jau šimtą metų visame pasaulyje rašo apie ryškiausias asmenybes ir aukščiausio kalibro lyderius. Džiaugiuosi, kad šio žurnalo puslapiuose sugulė įspūdingų herojų istorijos, kuriems nereikia gyvenimo gražinti filtrais, imituoti laimę ar sėkmę. Jų reputacija kalba pati už save ir jiems seniai nereikia niekam nieko įrodinėti“, – sakė vyrams skirto žurnalo „L’Officiel Hommes“ vyr. redaktorius Saugirdas Vaitulionis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius