Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„La Boheme“ 2-ąjį gimtadienį šventė su būriu garsenybių (nuotraukos)

Ketvirtadienio vakarą į antrąjį Vilniaus vyninės-restorano „La Boheme“ gimtadienį su gėlėmis, dovanomis ir plačiomis šypsenomis traukė visas būrys lietuviškųjų garsenybių.
 „La Boheme“ gimtadienis
„La Boheme“ kiemelis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Dauguma svečių madingai vėlavo pusvalandį ar net valandą, jų netrūko nuo pat renginio pradžios. Gimtadienio šeimininkai pasistengė iš širdies – stalai buvo nukrauti vaišėmis: mažyčiai sumuštiniai, keptos ir šviežios daržovės, krevetės, džiovinti pomidorai, alyvuogės, įvairių rūšių sūris ir, žinoma, daug šampano. Malonia staigmena tapo ir muilo burbulai, kurie tarsi gyva dekoracija papuošė „La Boheme“ kiemelį.

Su antruoju gimtadieniu „La Boheme“ ir jos vadovą Aidą Akcijonaitį sveikino Aleksandras Pogrebnojus su drauge, Simas Jasaitis su Oksana Pikul, Aistė Jasaitytė, atėjusi su vaiku, režisierė Dalia Ibelhauptaitė, Asta Valentaitė, Žilvinas Grigaitis, festivalio „Kino pavasaris“ vadovė Vida Ramaškienė, Rolandas Maskoliūnas, Jogaila Morkūnas, Rafailas Karpis ir daugybė kitų.

Atėjusiems paragavus po šampano taurę ir užkandžių A.Akcijonaitis tarė trumpą kalbą, kurioje dėkojo restorano lankytojams ir draugams bei visiems susirinkusiems už šilumą, šypsenas ir meilę „La Boheme“. Vėliau svečiams restorano šefas suruošė tikras vaišes – norintys galėjo paragauti čia pat iškepto kepsnio. Nors lietus trumpam ir buvo prapliupęs, regis, atėjusiesiems nuotaikos tai negadino, tad šurmulys ir pašnekesiai nerimo dar kelias valandas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius