Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Labdaros telemaratone „PasiDalink“ – scenos žvaigždžių dainos ir besipildančios svajonės

Vilniuje jau šeštą kartą surengtas grandiozinis labdaros telemaratonas „PasiDalink“. Šiame ypatingame renginyje skambėjo ne tik visų pamėgtos dainos. Atsidėkodami už aukotojų gerumą, didžiausiam savo gyvenimo įvykiui ryžosi ir drauge su vakaro žvaigždėmis dainavo iki šiol didžiosios scenos nebandę „Maisto banko“ paramos gavėjai.
Telemaratonas „PasiDalink“
Telemaratonas „PasiDalink“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pernai pati aplankiusi vienišą dviejų vaikų mamą, atlikėja Nijolė Pareigytė pažadėjo tvirtai apkabinti, padėkoti ir branginti savo šeimą. Šiais metais Nijolės Pareigytės pažadas išsipildė su kaupu.

Tiesioginiame LNK eteryje įvyko ypatinga premjera. Nijolė Pareigytė pirmą kartą pristatė dainą, kurią skyrė savo brangiausiam žmogui – mylimai dukrai Patricijai, ir tai ji padarė ne viena. Drauge su Nijole scenoje pasirodė buvęs „Maisto banko“ paramos gavėjas, o dabar pats remiantis šią veiklą, trijų vaikų tėtis Mindaugas.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Deivydas Zvonkus, Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Deivydas Zvonkus, Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Telemaratonas „PasiDalink“
Luko Balandžio / 15min nuotr./Telemaratonas „PasiDalink“
Luko Balandžio / 15min nuotr./Evelina Sašenko ir Jovilė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Evelina Sašenko ir Jovilė

82 metų panevėžietė Elžbieta aktyviai rūpinasi savo bendraamžiais, jiems ji geriausia draugė ir patarėja. Telemaratono „PasiDalink“ scenoje išsipildė viena didžiausių moters svajonių – Elžbieta ne tik susipažino, bet ir dainą „Išdalinau“ atliko drauge su šlagerių karaliene Birute Dambrauskaite.

Netikėtais pasirodymais bei pasikeitusiu amplua „Maisto banko“ scenoje stebino vakaro vedėja Nomeda Marčėnaitė, Stano ir Deivydo Zvonkaus duetas, grupė „Lemon Joy“, Evelina Sašenko drauge su Vilniaus dailės akademijos choru bei pirmą kartą scenoje pasirodžiusia Jovile, Ingos Valinskienės ir Viktoro Malinausko duetas, grupės „Naktinės personos“, „Pikaso“, „Rebelheart“ ir gen. J.Žemaičio Lietuvos karo akademijos vyrų choras „Kariūnas“. Jautrų pasirodymą iš savo naujausio turo atliko dainininkė Mia ir Olgos Konušenko baleto studijos balerinos.

Luko Balandžio / 15min nuotr./„Rebealheart“
Luko Balandžio / 15min nuotr./„Rebealheart“
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Šio įspūdingo vakaro metu specialiai įrengtoje studijoje buvo kalbinamos „Maisto banko“ paramos gavėjų šeimos, rodomi jautrūs siužetai apie kasdienį jų gyvenimą, pildomos kalėdinės vaikų svajonės. O prie koncerto himno tiesioginiais kanalais jungėsi visa Lietuva.

Telemaratono metu per keturias valandas žiūrovai paaukojo daugiau nei 146 000 eurų. Pridėjus socialiai atsakingo verslo paramą, surinkta didžiausia kada nors labdaros telemaratonui „PasiDalink“ suaukota suma – 180 000 eurų.

Paaukoti nepasiturinčiųjų maitinimui galima skambinant trumpuoju numeriu 1343 (auka 2 eurai) arba interneto svetainėje maistobankas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius