-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laida „Be komentarų“ išgelbėjo Vaidilų kaimo gyventojus

Nepraėjus nė mėnesiui po laidos „Be komentarų“, papasakojusios apie buvusį Tauragės miesto tarybos narį verslininką Romualdą Ozgirdą, jau dešimtį metų savo nevaldomomis jaučių, avių ir arklių bandomis terorizuojantį Vaidilų kaimo gyventojus, pagaliau jis apsitvėrė savo ūkio teritoriją.
„Be komentarų“ vedėjai – aktoriai Džiugas Siaurusaitis ir Sandra Daukšaitė.
„Be komentarų“ vedėjai – aktoriai Džiugas Siaurusaitis ir Sandra Daukšaitė. / TV3 nuotr.

„Ačiū jūsų laidai! Po jūsų reportažo ponas Ozgirdas pastatė visas tvoras. Matyt, išsigando ar gėda pasidarė, tai mes pagaliau galime gyventi kaip tikri žmonės!“ – laimingi vienas per kitą šnekėjo Vaidilų kaimo gyventojai.

Įtakingas Tauragės miesto veikėjas R.Ozgirdas savo ūkio teritoriją laikė neaptvėręs daugiau nei dešimtmetį ir jam nė motais buvo kaimo gyventojų maldavimai ir skundai. Nevaldomos gyvulių bandos nuolat trypė kaimynų daržus ir pasėlius.

Buvęs valdininkas iš pradžių laidos korespondentus tikino, kad jokios problemos nesą, tačiau viešumas, regis, R.Ozgirdo nuomonę pakeitė.

„Dar negalime patikėti tuo, kas įvyko. Tiek metų vargome, o jūsų dėka viskas taip greitai išsisprendė“, – „Be komentarų“ laidai dėkojo ilgus metus valdininko terorą kentėję žmonės. Jie pripažino tokią laidą esant jiems tikru išsigelbėjimu: „Jei turėsime kokių problemų ateityje, žinosime, kur galime kreiptis.“ 

Taip pat laidoje – išskirtinis skandalingojo Radžio interviu tiesiai iš teisiamųjų suolo, į kurį pakliuvo už tai, kad yra įtariamas išgėręs ir be teisių vairavęs seną „Zaporožietį“. Dainininkas pagaliau prisipažins, kodėl melavo visai tautai, kad tuo metu jo net Vilniuje nebuvo. Žiūrovų dėmesiui ir elito vakarėlių lankytojos bei grožio konkurso „Mis Žemė“ dalyvės Ingridos Kazlauskaitės akistata su Kauno recidyvistu, teistu jau 19 kartų!

Taip pat – išskirtinė galimybė pasižvalgyti TV3 projekto „Šok su manimi“ užkulisiuose ir iš pačių gražiausių Lietuvos žvaigždžių sužinoti jų lieknėjimo ir tobulų kūno linijų paslaptis.

Pikantiškiausios ir šmaikščiausios žinios Lietuvoje „Be komentarų“ – jau šį trečiadienį 20.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius