Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje atskleis Stano ir „Pikaso“ dainų plagiatus

Jau šį pirmadienį, gegužės 11 dieną, 19.10 val. TV3 laidoje „Paparacai“ tikrų tikriausias skandalas – Stano ir klaipėdiečių grupė „Pikaso“ apkaltinti plagijavimu!
Stano
Stano / TV3 nuotr.

Ar gali būti, kad garsiųjų brolių Bendžių globojami merginų numylėtiniai dainuoja iš rusų „auksinio balso“ Nikolajaus Baskovo nuplagijuotą kūrinį? „Paparacai“ susisiekė su paties Nikolajaus atstovais ir pranešė netikėtą naujieną...

Tuo tarpu plagijavimu apkaltintas Stano iš pradžių pasimetė, vėliau pareiškė, esą tokie kaltinimai – visiškas absurdas. Bet ar tikrai? Tik „Paparacuose“ išgirsite tiek įtariamus kūrinių plagiatus, tiek ir tuos, kurie, įtariama, buvo nuplagijuoti

TV3 pranešime spaudai informuojama, kad pamatysite laidos inicijuotos kraujo donorystės akcijos užkulisius. Lai žvaigždės įkvepia geriems darbams – tokiu šūkiu vadovavosi Lietuvos garsenybės, aukodamos savo kraują. Ši TV3 laidos akcija buvo inicijuota išgirdus sukrečiančią istoriją, kai po gimdymo atsiradus komplikacijoms moters gyvybei išgelbėti prireikė net 60-ies donorų kraujo. Jei ne gerų žmonių valia, trijų vaikų mama Asta padėkos žodžių nebūtų pasakiusi.

TV3 nuotr./„Picaso“
„Picaso“

Be to, laidoje išvysite negirdėtą neregėtą skandalą dėl Ignalinos atominės elektrinės. Valdžiai dejuojant dėl didžiulių šildymo ir didėsiančių elektros kainų paaiškėjo labai jau netikėtas dalykas – niekas iš valdžios vyrų nė nesistengia kovoti, kad atominė elektrinė nebūtų uždaryta, mat norint, kad šis procesas būtų pradėtas, reikia parašyti oficialų prašymą. To niekas iki šiol nedarė ir, atrodo, nė neketina daryti.

O tuometinio Ekonomikos komiteto pirmininko Viktoro Uspaskicho atskleisti faktai privertė dar kartą aiktelėti – „Mano ranka buvo išbrauktas žodis „Uždaryti“ ir užrašyta „Sustabdyti“,  kol atkeliavo sutartis iki Briuselio, joje vėl atsirado žodis „Uždaryti“. Jeigu būtų likęs žodis „Sustabdyti“, viskas dabar būtų buvę kitaip. Tą sutartį vežė tuometinis prezidentas Rolandas Paksas, premjeras Algirdas Brazauskas ir euroderybininkas Petras Auštrevičius“ – meta įtarimų šešėlį buvęs ministras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius