Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „E.Žičkus. Be ribų“ – K.Kerbedis atvirai: plastinių operacijų planai ir 30 tūkst. eurų honorarai

Pastaruosius ketverius metus Kastytis Kerbedis nuo žiniasklaidos buvo atsiribojęs. Su savo gerbėjais jis bendravo nebent koncertų metu, o asmeninį gyvenimą laikėsi tik sau. Tačiau Edvardui Žičkui ir jo laidai „Be ribų“ atlikėjas išimtį padarė. Ir čia toli gražu kalba ne apie tai, ką jau visa Lietuva žino. Šis jo interviu – išskirtinai atviras. Kviečiame žiūrėti.

„Turiu gyvenimo planą ateinantiems 6 metams. Per juos drebinsiu arenas, pas plastikos chirurgus remontuosiu savo išvaizdą, išleisiu visą Lietuvą sudrebinsiančią autobiografiją, o paskui įsikursiu Los Andžele", – 15min pokalbių laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ prisipažįsta estrados legenda Kastytis Kerbedis.

Tai pirmasis dainininko interviu per pastaruosius ketverius metus. Bendrauti su žiniasklaida ir atvirauti apie savo gyvenimą nemėgstantis K.Kerbedis šįsyk vis tik padarė išimtį.

„Jau seniai išmokau pastatyti sieną prieš žurnalistus, visokiausio plauko vadybininkus, man pataikauti bandančius ar apsukti aplink pirštą mėginančius žmones“, – į klausimą, kodėl vengia viešumos, nors jo koncertai surenka sausakimšas arenas, atrėžė scenos žvaigždė.

Žiūrėkite laidą:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius