Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „E.Žičkus. Be ribų“ – Kęstas Rimdžius atvirai: apie skurdžią praeitį ir pusės milijono skolą

Stilistas Kęstas Rimdžius retai dalija interviu apie savo asmeninį gyvenimą. Bet šįkart laidai „Edvardas Žičkus. Be ribų“ jis atsivėrė taip, kaip dar niekas nėra to girdėjęs. Kviečiame žiūrėti.

Dar būdamas nepilnametis, Kęstas jau sukosi su žirklėmis rankose, gražindamas savo klientus. Tačiau tą jis darė ne iš gero gyvenimo – silpnos sveikatos mamai reikėjo padėti išlaikyti jį su sese.

„Turėjau suaugti anksčiau. Neturėjau pasirinkimo. Mane mama išauklėjo prisiimti atsakomybę, kartais net per daug“, – pripažįsta jis.

Atvykus iš Šiaulių darbuotis į Vilnių, sėkmės Kęstui dar teko ilgai palaukti. Pradžia nebuvo lengva. „Teko pajusti, kas yra alkis“, – sako jis.

Nors per daug metų juodo darbo Kęstui pavyko tapti tikru profesionalu ir puikiai žinomu stilistu, dabartinė pandemijos situacija jo verslą žlugdo.

„Visa ši situacija su karantinu – absurdiška. Neturiu sukaupęs keliasdešimt tūkstančių, kad galėčiau išlaikyti kelių šimtų kvadratų patalpas senamiestyje ir dar 25 darbuotojus. Gyvenant taip, kaip dabar, išsilaikyti pavyks tik keletą mėnesių“, – žodžių į vatą nevynioja garsiausias Lietuvos plaukų stilistas Kęstas Rimdžius.

Dėl karantino patirtas sunkmetis jam priminė laikus, kai prieš keliolika metų šaliai išgyvenant ekonominę krizę, jis numojo ranka į rimtų verslininkų raginimus nesivelti į avantiūrą ir už skolintus pusę milijono litų greta Vilniaus rotušės atidarė nuosavus grožio namus.

„Galvojau, jei viskas nepasiseks, tai per keletą dešimtmečių skolas vis tiek atidirbsiu. Imsiuosi bet kokių darbų, bet jas grąžinsiu. Tada mane į priekį stūmė jaunystės maksimalizmas“, – portalo 15min pokalbių laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ prisipažįsta K.Rimdžius.

Žiūrėkite visą laidą:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius