Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Gyvai“ – Vaidas Baumila

Laidoje „Gyvai" pavasaris prasideda su lyriškomis ritmenbliuzo melodijomis – Lietuvos ryto TV eteryje lietuviškuoju „timberleiku“ vadinamas Vaidas Baumila.
Vaidas Baumila
Vaidas Baumila / Lietuvos ryto TV nuotr.
Temos: 1 Vaidas Baumila

Jaunas atlikėjas prisipažįsta, kad tikrai ateis laikas, kai jam pavyks nusikratyti palyginimų su garsiu atlikėju, ir tikina, kad ir pats turi ką pasakyti Lietuvos melomanams. Realybės šou „Dangus“ išgarsėjęs atlikėjas sako, kad pradžia popscenoje tikrai nebuvo lengva...

„Debiutavau aš kaip „Ozonas“, būdamas 17 metų. Užsikabinau tada už labai viliojančio komercinio pasiūlymo, kuris žadėjo man labai daug... Liko iš tų visų pažadų tik didelis šnipštas, todėl ir ėjau į „Dangų“, – sako Vaidas Baumila. Vaikinas laidoje „Gyvai" ne tik atliks geriausius savo kūrinius, bet ir bus itin atviras – kodėl save bando teatro scenoje ir į kokius meilės trikampius veliasi; kodėl su aktoriumi Vytautu Rumšu jaunesniuoju niekaip nepasidalija seksualiausio „Lietuvos ryto“ titulo; kodėl nesivelia į jokius skandalus ir kieno – Vaido ar jo brolio Dūnio – atliekamų dainų prieš miegą klausosi judviejų tėvai.

Laidoje „Gyvai" penktadienį kartu su Vaidu Baumila Lietuvos ryto TV eteryje 19.10 val. išvysite atlikėjus Augustę ir Liną Adomaitį, režisierių Gytį Padegimą, prodiuserį Mario Basanovą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius