-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Gyvenimas yra gražus“ – pasakojimas apie Maskvoje veikiančias „barakudų“ mokyklas!

Jos svajoja tapti turtingos ir nerūpestingą gyvenimą sieja su laime. Prabangus automobilis, brangūs kailiniai, briliantai, kelionės į egzotiškiausius pasaulio kampelius ir užtikrinta rytdiena.
Briliantais puoštas automobilis
Briliantais puoštas automobilis / TV3 nuotr.

„Tačiau jos nė nesusimąsto apie garantinį laikotarpį. O jis yra labai trumpas – 3–5 metai, tada pasaka baigiasi“, – apie medžiojančių turtus gražuolių gyvenimą atvirai kalbės Peteris Listermanas, Rusijos pramogų pasaulio žvaigždė arba tiesiog vyras, kuris savo šalyje garsėja netradiciniu verslu. Petia oligarchams ieško žmonų, padeda svajojančioms už jų ištekėti.

„,Tiuninguoju‘ jas, investuoju, mokau, o tada ištekinu. Visi lieka laimingi“, – savo darbo schemą atskleis maskvietis, kuris garsėja ir pomėgiu gyventi itin prabangiai. Beje, dvi lietuvės jau pasinaudojo P. Listermano patarimais ir dabar mėgaujasi turtingų Maskvos jaunikių kompanija bei... turtais.

„Maskvoje jau seniai veikia vadinamosios „barakudų“ mokyklos, kuriose baigusios mokslus moterys turi realų šansą sulošti gerą partiją“, – intriguoja temos autorius, „Gyvenimas yra gražus“ prodiuseris Edvardas Žičkus. Tačiau populiari TV3 gyvenimo būdo laida į šiandien plačiai aptarinėjamą temą pamėgins pažvelgti kitu kampu. Ar tikrai į tokių moterų pinkles patekę turtingi vyrai yra aukos, o aistrą jų turtams demonstruojančios moterys – grobuonės? Galbūt viskas kitaip?
„Jie susimoka už grožį ir jaunystę“, – kalbės viena laidos herojų.

Jai pritars ir milijoninį kapitalą sukaupęs Seimo narys Andrius Šedžius. Vienas turtingiausių  ir jauniausių šios kadencijos parlamentarų kaip niekas kitas puikiai žino, ką reiškia būti svajonių jaunikiu. Aukštas, išvaizdus, žodžio kišenėje neieškantis vyras seniai traukia moterų dėmesį. O neseniai, vienoje laidoje paskelbus, kad su žmona išsiskyrusio 33-ejų politiko širdis laisva, jį užplūdo šimtai laiškų, kuriuose moterys siūlė savo draugystę ir meilę. Beje, dauguma jų – ne jauniklės, o subrendusios, žinančios, kas yra gyvenimo sunkumai dailiosios lyties atstovės. Tačiau A. Šedžiaus požiūris į meilę ir į visuomenėje barakudomis vadinamas moteris gerokai skiriasi nuo daugelio vyrų.

„O kas čia blogo, kad jos nori užsitikrinti gerą gyvenimą? Parodykite man žmogų, kuris nenorėtų gerai gyventi! Nesvarbu, ar tai būtų vyras, ar moteris. Normalu norėti saugumo, kurį suteikia pinigai“, – įsitikinęs milijonierius.

Kita pirmadienio laidos herojė dainininkė Marina Daščenka irgi mėgins ginti moterų garbę.

„Vyras privalo investuoti į savo moterį. Nupirkti jai gerą automobilį, kailinius, jei reikia, sumokėti už plastinę operaciją ir nepamiršti lepinti maloniomis staigmenomis. Juk nesame tik gimdymo, skalbimo, virimo mašinos?! Kodėl savo vertę žinančias moteris lietuviai skuba vadinti tuo negražiu žodžiu „barakuda“, – piktinsis populiarios merginų grupės dainininkė, kurią sutuoktinis prieš kurį laiką taip pat apkaltino dėl aistros pinigams sugriovus šeimą.

„Galbūt šiandien žurnalistai ar net pati visuomenė pernelyg dažnai suskumba klijuoti „barakudos“ etiketę savo vertę žinančioms ir apie santuoką su gyvenime kažko pasiekusiu vyru svajojančioms moterims. Juk jei ji baigė mokslus, padarė puikią karjerą, visą laiką rūpinosi savo kūnu ir pati susikūrė pagrindą po kojomis, tai kodėl tokia moteris neturi teisės svajoti apie sėkmingą sutuoktinį“, – netikėtai temą pakreips laidos kūrėjai, o jiems pritars ir gražuolė Evelina Daukšaitė. Buvęs daugelio reklamų veidas prieš kurį laiką Vilniuje įkūrė viliojimo mokyklą moterims.

„Be abejo, laidos žiūrovams esame paruošę ir tikrą „saldainiuką“. Bent akies krašteliu leisime pažvelgti, kaip atrodo tikrasis milijardierių gyvenimas ir dėl ko taip vargsta „barakudos“. Lankėmės kartą per metus Maskvoje rengiamoje vadinamojoje oligarchų mugėje, kur kiekvienas jų puikuojasi naujausiais savo „žaisliukais“. Tarkime, mobiliuoju už milijoną dolerių ar brilijantais ir „svarovskiais“ puoštu naujos kartos mersedesu – už 5 milijonus dolerių“, – intriguoja ne vieną savaitę rengtos laidos kūrėjas Edvardas Žičkus, kuris TV3 žiūrovams žada ne tik Lietuvoje, bet ir Monte Karle bei Maskvoje filmuotus pikantiškus vaizdus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius