Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje – M.Petruškevičiaus žodžių mūšis su garsiausiais dizaineriais

Stilistų Lietuvoje daugėja kasdien, tačiau faktas vienas – garsiausias šalies stilistas dabar yra Mantas Petruškevičius. Vienus tai pykdo, kitus juokina, treti širsta trokšdami išgirsti tik vieną atsakymą: iš kur jis toks atsirado ir kodėl tiek daug sau leidžia.
Stilistas Mantas Petruškevičius
Stilistas Mantas Petruškevičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pranešime spaudai teigiama, kad skeptiškai apie vis atsirandančius stilistus atsiliepia ir profesionalūs mados pasaulio atstovai – dizaineriai.

Ar kiekvienas gali tapti stilistu? Ar tam užtenka skonio, ar reikia ir išsilavinimo? Kas yra tas stilistas ir ar iš viso jis reikalingas? Klausimai, kuriuos pirmadienį 19.10 val. kels TV3 pokalbių laida „Be grimo”.

Aštri diskusija užvirs tarp stilistų Manto Petruškevičiaus, Eglės Mickevičienės, Maksimo Tarelkino ir dizainerių Genutės Žalienės, Aleksandro Pogrebnojaus, Jolantos Rimkutės, Jolantos Talaikytės bei dainininkės Mios. Didžiausiu laidos dalyvių taikiniu taps garsusis Mantas.

„Norėčiau pabrėžti, kad nesu prodiuserių žaislas, kaip daug kas mano”, – tvirtins M.Petruškevičius.

Sulaukęs jo nestilinga išvadintos Mios klausimo, kas jam suteikė teisę kitus kritikuoti ir ką jis yra baigęs, Mantas neliks skolingas: „O kas tau davė teisę dainuoti ir lipti į sceną purvinais batais?”

Kritikos Mantas sulauks ir iš garsios dizainerės bei Dailės akademijos profesorės Jolantos Talaikytės, kuri pabrėš, kad garsiajam stilistui akivaizdžiai trūksta išsilavinimo, kuris suteiktų taip trūkstamos inteligencijos. Dizaineris A.Pogrebnojus netiesiogiai Mantą prilygins pūgžliui, kuris išaugo didesnis net už banginį.

Vis dėlto nė vienam iš studijos svečių Mantas neliks skolingas, ne vienam po jo replikų teks nuryti karčią piliulę, pavyzdžiui, dizainerei GŽalienei, kurios stilistas tiesiai šviesiai paklaus, ar  neskaitanti knygų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius