-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje Pareigytė prisipažino, kad jau tekėtų už Jomanto

Pirmoje naujo sezono LNK „Auksinės blykstės“ laidoje – gražios merginos ir garsūs vyrai.
Nijolė Pareigytė
Nijolė Pareigytė / TV3 nuotr.

Pranešime spaudai teigiama, kad populiarios grupės „69 danguje“ narės pasakojo apie ypatingą joms vasarą, kupiną svarbių įvykių, naujų meilių ir apkalbų. Neabejotinai šios merginos buvo ryškiausioje bulvaro šviesoje pastaruosius mėnesius. Nijolė Pareigytė neslėpė savo šiltų jausmų naujam draugui krepšininkui Artūrui Jomantui, kuris šiuo metu rungtyniauja šalies rinktinėje. Paklausta apie vestuves, dainininkė šypsodamasi tik atsiduso ir paprašė neprikarksėti, nes visi aplink tiek apie tai kalba, kad baugu, jog tas dėmesys atbaidys mylimąjį nuo tokio svarbaus žingsnio. Atlikėja prisipažino, kad mielai tekėtų, nes jaučia, kad tai tas žmogus, su kuriuo galėtų kurti šeimą.   

Sulaukusi nemielo žiniasklaidos dėmesio dėl savo vyro didžiausią šeiminio gyvenimo patirtį turinti Ingrida teigė nepatarinėjanti draugėms tokiais klausimais. Bet perspėjo, kad santuoka – tai ne tik laimė, džiaugsmas ir buvimas kartu, bet ir skausmas bei ašaros, kurių tenka pralieti. Be to, dukrelę auginanti atlikėja šiemet rengiasi pirmajai šeimos krizei. Ingrida su savo vyru  – jau septyneri metai kartu.

Nijolė Pareigytė neslėpė šiltų jausmų naujam draugui krepšininkui Artūrui Jomantui, kuris šiuo metu rungtyniauja šalies rinktinėje

Karina Krysko sulaukė iš „Auksinės blykstės“ vedėjų replikos, kad „kalba nesustodama“. Mergina tyliai sėdėjo, turbūt tikėdamasi, kad jos niekas nejudins, bet vis dėlto klausimo apie vestuves neišvengė. Atsakymas, kaip ir visada, buvo tas pats – plati Karinos šypsena. Beliko su merginomis paspėlioti, kuri pirma ištekės – Nijolė ar Karina. O tada, kaip neseniai žiedus sumainiusi Goda Sabutytė, pastebėjo: „Visos būsime  nebeįdomios.“ 

Ramiai merginų čiauškėjimo apie vestuves klausęsis krepšinio legenda Gintaras Krapikas, paklaustas „Auksinės blykstės“ vedėjų, kodėl merginos taip myli krepšininkus, atsakė, kad visada taip buvo. „Žalgirio“ treneris prisiminė anuos laikus, kai gražuolių netrūko ir žaidėjai tikrai turėjo iš ko rinktis. Kodėl traukia būtent krepšininkai, G.Krapikas siūlė paklausti pačių merginų. Krepšinio treneris tikino, kad kaip šiais, taip ir anais laikais krepšininkai linksminosi, šėlo ir su merginomis leido laiką.

Paklaustas, ar tada žaidėjai irgi taip siausdavo, buvęs „Žalgirio“ komandos narys patikino, kad visko tada buvo ir švęsdavo jie dar stipriau. Laimė, spauda tuomet nebuvo tokia operatyvi ir jų nepričiupdavo. Jo jaunystės metais tik legendos sklandydavo, bet į laikraščių puslapius triukšmingi krepšininkų nuotykiai nepatekdavo. Siautulingasis periodas sportininkui baigėsi susituokus. G.Krapikas negailėjo patarimų ir savo nuomonės „69 danguje“ merginoms, kurių dvi sieja savo gyvenimą su krepšininkais, ką reiškia būti šios sporto šakos atstovo žmona.

„69 danguje“ merginų meilės istorijos ir G.Krapiko patarimai joms – jau šį penktadienį „Auksinėje blykstėje“. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius