-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Šok su manimi“ aštria kritika pasižymėjusi Edita Daniūtė buvo pašiepta

Ketvirtosios TV3 projekto „Šok su manimi“ laidos metu aštriu liežuviu žiūrovus nustebino komisijos narė šokėja Edita Daniūtė, negailėjusi kritikos projekto šokėjams. Aršūs ekspertės pasisakymai neliko nepastebėti ir kitų komisijos narių.
Edita Daniūtė
Edita Daniūtė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kone labiausiai E.Daniūtė prikibo prie Dominyko Vaitiekūno ir Justinos Žemaitytės pasirodymo – scenoje pora atliko lėtą valsą. Komisijos narė negailėjo kritikos netik šokio kompozicijai, bet ir D.Vaitiekūno išvaizdai. „Praėjusią savaitę frakas paslėpė galybę tavo trūkumų. Kad dėvėtum tokią aptemptą maikutę reiktų truputį pasistengti“, – tiesiai šviesiai rėžė šokėja.

Komisijos narė tikino nesupratusi nei šokio minties, nei idėjos. Sukritikavusi poros demonstruotus šokio žingsnelius E.Daniūtė ėmėsi kabinėtis prie detalių. „Ką reiškia šitos prailgintos rankovės, pavyzdžiui?“ – klausė ji D.Vaitiekūno, pasipuošusio baltu kūno linijas išryškinančiu kostiumu.

Porą ginti ėmėsi kiti komisijos nariai, akivaizdžiai demonstravę nepasitenkinimą dėl E.Daniūtės pasisakymų. „Visų pirma, čia rankovės niekuo dėtos. Artėja žiemos sezonas, už tai reikia šilčiau rengtis“, – komisijos narę pašiepė Sergėjus Jovaiša. Komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas savo ruožtu E.Daniūtę sulygino su kraują siurbiančia vampyre. „Pamirškite Daniūtės pasakas“, – šokėjus guodė vakaro vedėjas Vytautas Šapranauskas.

***

Ketvirtosios „Šok su manimi“ laidos metu susumavus dviejų savaičių žiūrovų ir komisijos balsų rezultatus iš projekto pasitraukti buvo priversta Vaidos Genytės ir Sauliaus Skambino pora. Daugiausia žiūrovų ir komisijos simpatijų sulaukė šokėjai Kristina Ivanova ir Tadas Rimgaila. Antroji vieta laidoje atiteko Deivio ir Katerinos Voropaj porai, trečia vieta tenkinosi Justina Žemaitytė ir Dominykas Vaitiekūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius