Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Šok su manimi“ Jurijus Smoriginas vertinimus žėrė stovėdamas ant komisijos stalo

Devintosios TV3 projekto „Šok su manimi“ laidos metu netrūko netikėtumų, intrigų ir komisijos narių išsišokimų. Bene smarkiausiai dėl žiūrovų dėmesio tiesioginės transliacijos metu kovojo komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas.
Jurijus Smoriginas
Jurijus Smoriginas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Jau laidos pradžioje pasižymėjęs kandžiais komentarais kviestinių komisijos narių Juozo Statkevičiaus ir Vladimiro Romanovo atžvilgiu, J.Smoriginas nusprendė, kad vien žodžiais tautos dėmesio ilgai neišlaikysi, todėl ėmėsi veiksmų.

Paprašytas įvertinti projekto šokėjų Donato Chlebinsko ir Gintarės Slausgalvienės pasirodymą, J.Smoriginas, priešingai nei kiti komisijos nariai – Jūratė Norvaišienė bei kviestiniai svečiai Vladimiras Romanovas ir Juozas Statkevičius – porą įvertino skeptiškai.

„Jūs negyvas, jūs per senas, jūs… kaip Romanovas sušokot!“ – šaukė į mikrofoną jis, o galop užsiropštė minčių dėstyti ant komisijos stalo. Čia vaikštinėdamas pirmyn – atgal komisijos pirmininkas toliau kritikavo šokėjus.

Tokį komisijos pirmininko išsišokimą pašiepti suskubo laidos vedėjas Vytautas Šapranauskas.

„Jurijau, jūs turite penkis šimtus „ne“, – tramdyti J.Smoriginą ėmėsi jis. Vargais negalais sutikęs nuo stalo nulipti komisijos pirmininkas toliau kandžiai atsiliepė apie šokėjus ir iš vakaro vedėjo gavo net tris tūkstančius „ne“.

Komisijos pirmininko nuomonei D.Chlebinsko ir G.Slausgalvienės atžvilgiu itin nepritarė likę komisijos nariai, visi iki vieno porai skyrę dešimtukus. J.Smoriginas savo ruožtu porą įvertino vos aštuonetu.

***

Devintosios „Šok su manimi“ laidos metu susumavus žiūrovų ir komisijos balsų rezultatus iš projekto pasitraukti buvo priversta Dainiaus Barzinsko ir Domantės Padleckaitės pora. Daugiausia žiūrovų ir komisijos simpatijų sulaukė šokėjai Justinas Lapatinskas ir Greta Milišauskaitė. Antroji vieta laidoje atiteko Dominyko Vaitiekūno ir Justės Žemaitytės porai, trečia vieta tenkinosi Deivis Norvilas ir Katerina Voropaj.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius