Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidos „Beatos virtuvė“ kūrėjai atskleidė, kas liko už kadro

Į žiūrovų namus atskubėjo spalis, o kartu su juo ir naujos „Beatos virtuvės“ laidos. Šį mėnesį Beata Nicholson lankysis Klaipėdoje, kur domėsis restoranų verslu, viešės Dzūkijos nacionalinio parke Zervynų kaime, kur keps milžiniško dydžio kugelį, aiškinsis kinų virtuvės ypatumus bei gamins kartu su vaikais tai, ką mėgsta kiekvienas jų. Gardžiausios virtuvės paslaptys ir ne tik lietuviški atradimai – kiekvieną sekmadienį 10.00 val. per TV3.
Beata Nicholson
Beata Nicholson / TV3 nuotr.

„Žodžiu, lėksim per Lietuvą kaip vėjas, ieškodami įkvėpimo ne tik virtuvėje. Pirmąjį spalio savaitgalį viešėsiu Klaipėdoje ir su geriausiu, mano manymu, virtuvės šefu Vytautu Samavičium aiškinsiuos, kaip atidaryti gerą ir populiarų restoraną, kaip kad jis pats padarė Klaipėdoje. Dažnai sulaukiu aplinkinių klausimų – kodėl vis dar neturiu savo restorano? Man atrodo, kai Vytautas laidoje papasakos, ką reiškia turėti savo restoraną, ir kodėl restoranas yra didžiausią stresą keliančių verslų trejetuke, tokių klausimų sulauksiu mažiau... O aš šioje laidoje tiesiog pasvajosiu ir sudarysiu bei pagaminsiu savo svajonių restorano meniu“, – apie artimiausią laidą pasakoja Beata.

Antrąjį spalio sekmadienį TV3 laida „Beatos virtuvė“ keliaus į nuostabaus grožio Zervynų kaimą, kur tikri dzūkai Algis ir Vitalija Svirneliai keps, kaip sako Beata, „nežmoniškai skanų kugelį“ 3 valandas kūrentoje krosnyje, o pati Beata gamins bulvinius patiekalus, nes kaipgi lietuvių virtuvė be bulvės! Visa ši laida bus dedikuota Lietuvos daržovių karalienei – bulvei.

Trečiajį spalio sekmadienį B. Nicholson domėsis kinų virtuve ir kartu su šios virtuvės žinovais ruoš tokius kinų patiekalus, kuriuos kiekvienas TV3 žiūrovas galės nesunkiai įtraukti į savo virtuvės repertuarą.

Paskutinį spalio sekmadienį kartu su Beata gamins vaikai, bet laida tikrai nebus aktuali tik tiems, kurie turi vaikų – patiekalai bus paprasti, bet tikrai neprasti. „Bet gal mažiau kalbų, daugiau vaizdų. Visiems juk smalsu įkišti nosį ten, kur nevalia. Taigi dalinuosi su jumis linksmu filmuku apie tai, kaip vyksta mano laidų filmavimai, pamatysite tai, kas dažniausiai lieka už kadro. Iki susitikimų TV3 eteryje sekmadieniais 10.00 val.“, – pasakoja laidos „Beatos virtuvė“ vedėja.

Kiekvienas laidos užkulisius gali išvysti internete TV3 Play.

TV3 nuotr./Beata Nicholson
TV3 nuotr./Beata Nicholson

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius