Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beata Tiškevič pasirodė su suknele, ant kurios puikavosi Andriaus Rožicko atvaizdas

„Auksinis balsas“ – toks projektas, kuriame dalyviai rungiasi balsais, o vedėjai šmaikštumu. Kartais ir stiliumi. Tad būtent šį trečiadienį, filmuojant laidą retro tema, vedėja ir aktorė Beata Tiškevič pademonstravo ne tik puikias kūno linijas, dar geresnį skonį, bet ir šmaikštumą.
Beata Tiškevič ir Andrius Rožickas
Projekto „Auksinis balsas“ akimirka / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Laidos vedėja vilkėjo padūmavusios žalios spalvos trumputę, įliemenuotą suknutę, kurios viršutinę priekinę dalį puošė... kiek netikėta, bet jos kolegos – Andriaus Rožicko atvaizdas. 

Tiesa, tai nebūtų įmanoma be suknelę sukūrusios stilistės Olgos Filatovos-Kontrimienės ir ją pasiuvusios kostiumų dailininkės bei dizainerės Airidos Skrickienės. Ji pabrėžė ne tik dailias Beatos formas, bet ir pademonstravo puikų humoro jausmą. O tiksliau – dar labiau pakurstė kalbas apie užsiplieskusį Beatos ir Andriaus romaną. Apkalbos, tiek vienam, tiek ir kitam, akivaizdžiai, tekelia juoką.

Tiesa, Beata šį vakarą nebuvo vienintė stilingoji. Štai dainininkas Jaronimas Milius, atlikdamas Ray Charles dainą „I Got A Woman“ atrodė itin stilingai. Tarsi pirštinė jam tinkantis tamsus su baltais, vertikaliais dryžiais kostiumas ir į uodegą sušukuoti plaukai. Kita vertus, nepaisant to, kuo scenoje vilkėtų Jaronimas – kostiumu, odinėis kelnėmis ar tiesog džinsais – jam viskas tinka bene tobulai.

Jaronimas Milius
Jaronimas Milius

Šorena Džianašvili, įkūnidama Pracūzijos žvirbliuką, Edith Piaf ir atlikdama jos dainą „Milord“ taip pat atrodė įspūdingai ir gana seksualiai. Šilkine, trumpa, naktinius primenančia suknute ir paltu apsigobusi dėvėjusi gruzinė atrodė itin patraukliai kiekvieno projektą žiūrinčio akiai.

Trečiadienį praėjusio amžiaus dainas taip pat traukė Liudas Mikalauskas atliko Danieliaus Dolskio dainą „Sudiev Sudev“, aktorius Jokūbas Bareikis dainavo Michael Bublble dainą „Fever“. Dainininkė Evelina Sashenko, kaip ir jos kolega Šorena pasirinko Edith Piaf dainą „Hymne Lamur“, Girmantė Vaitkutė dainavo „Feeling Good“, o rokeris Germanas Skoris atliko kultinė Franko Sinatros dainą „New York, New York“.

`orena Džianaavili
Šorena Džianašvili

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius